Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Jde o filmové ztvárnění osudů někdejší první dámy USA, Jacqueline Kennedyové, ze které se po atentátu na jejího manžela, prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho, v životě po Camelotu stává Jackie O. (Film+)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ani původní Kennedyové na mě onehdá na ČT tolik nezapůsobili. Tady mě nalákala ke sledování hlavně přítomnost Matthew Perryho, kterého už není v posledních letech moc vidět, a tady zas tedy pro změnu zabírá velkou část obrazovky... Určeno asi převážně pro USA publikum, které se více orientuje v dané problematice. Pro nezaujatého Evropského diváka je to klasické konverzační drama bez větší přidané hodnoty. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s první řadou, druhá působí unaveněji a stereotypněji. Hlavní důraz je na Jackie, kterou tvůrci vykreslili jako světici nadpozemských kvalit. Přesto, kupodivu, vždy závislou na podpoře a úsudku mužů okolo ní. Zajímavé - pokus o portrét nezávislé ženy způsobem, který ji zobrazuje jako maximálně závislou. Zajímavěji působí osudy posledního žijícího syna klanu - Edwarda. Patrně proto, že ho ukazují jako - na rozdíl vždy perfektní Jackie - sice nesympatickou, přesto aspoň lidsky ukázanou postavu. Za některé dialogy by se styděla i soap opera. ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama