Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ivan Villagómez, skromný mladík chudobného pôvodu, sa v minulosti stal obeťou odmietnutia, podvodu a manipulácie. Bol falošne obvinený z vraždy gangstra, preto musel odletieť do USA. V zahraničí strávil 11 rokov, no nikdy nepodľahol beznádeji a vlastným úsilím a rozhodnosťou sa mu podarilo uspieť.
V súčasnosti sa rozhodol vrátiť do svojho rodného Mexika a nárokovať si to, čo mu podľa zákona patrí, nájsť svojho syna a vykonať spravodlivosť v súvislosti so smrťou svojej matky. Nečakane nájde v osobe Lucie Lomelí lásku, ktorá mu ukáže „Silu osudu." (TV Doma)

(více)

Recenze (1)

wdc 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená telenovela. Jako u většiny telenovel, hodně času je věnováno intrikám, podvodům, lžím, zatajování a hádkám. Je to nechutné a v mém případě to kazí celkový dojem ze seriálu a příjemné prostředí to nevyváží. Negativní scény jsem přetáčel a že jich tam není zrovna málo. Doporučuji jen těm, kterým intiriky a lži nevadí. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Mexiku, a to konkrétně v jeho hlavním městě ve studiích Televisa San Angel, dále se točilo ve státech Sonora (Ciudad Obregon, Guaymas, Hermosillo, San Carlos, Navojoa, Álamos) a Tijuana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama