Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luffyho pirátská banda Slaměný klobouk se vypravila do zábavního města Gran Tesoro umístěného na gigantické lodi, kam nedosáhnou vládní zákony a které je proto útočištěm různých pochybných existencí. Ve městě je vše ze zlata a zlatým prachem je posypán každý, kdo na Gran Tesoro vkročí, včetně Luffyho a jeho přátel, kteří si sem přijeli užít luxusu a zábavy a hlavně zbohatnout výhrami v kasinu. Zdejší král Gild Tesoro, jeden z nejbohatších mužů světa se superschopností ovládat a manipulovat zlato, jak se mu zlíbí, rozhodně nehraje fair. Okázalé přijetí a VIP status je pro celý Slaměný klobouk vzápětí vystřídán doživotním otroctvím, ohlášenou popravou Zora proměněného v dosud živou součást zlatého monumentu a zlatým žalářem bez vody a jídla. Času na záchranu parťáka je málo, osvědčené metody boje zde nefungují, Tesorovi nejvyšší sluhové jsou extrémně schopní a při hledání spojenců nelze poznat, komu se dá věřit, protože zločinci, hráči a podvodníci jsou v Gran Tesoro všichni...
Diváky čeká specifickým humorem prošpikovaná akční jízda plná efektních soubojů, podvodů, intrik, dokonalých plánů a jejich krachů, nečekaných setkání, neustálých zvratů a hlavně zlata. (bergenia)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (3)

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem ten film lepší, když už u něj byl takový hajp. První třetina filmu je klasická rádoby vtipná kdy si Slamáci zkoušejí atrakce a objevují město. Další část je věnována podfuku a dominanci padouchů. A nakonec finále výhry Slamáků. Prostředí na mě bylo moc třpitivé a padouši nevýrazní. Hlavní padouch teda totálně. Plusem je dotlačení ostatních postav do příběhu. Arogance Roba Luciho vůči admirálovi. Spandan a Sabo. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama