Reklama

Reklama

Falešná snoubenka

  • USA Accidental Engagement (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky jedné fotografii označí média neznámou dívku Clarissu za snoubenku slavného herce Chase Hutnera. I když se oba pořádně neznají, brzo zjistí, že může být výhodné předstírat takový vztah. Ale co když se zamilují doopravdy...? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to taková slaďárna tipická pro německé romantické filmy.Akorát hlavní dvojice k sobě vůbec nesedí.. Lehký podprůměr...40% ()

EDEN13 

všechny recenze uživatele

Světlá výjimka napříč tímto inteligenčně neobohacujícím žánrem, jako jsou tyto tak zvané dvojky. Je jich každý rok jako hub po dešti a člověk se u nich málokdy nedusí smíchy. Každopádně tento film rozhodně není nic výjimečného ani kvalitní, ale vzhledem ke zbytku tohoto žánru se jedná alespon o film, který má hlavu a patu, postavy jsou vcelku sympatické nebo mají nějaký ten charakter. Na ústřední duo se hezky kouká, obzvlášt na mužského představitele, který zde zastává roli roztomilého a duchaplného sympatáka, i když by se na první pohled mohlo zdát, že to bude jen jeden z mnoha zprvu nafoukaných a snobských lvů salonu. Postava dívky je taky fajn a mnoho lidí se s ní může ztotožnit skrze její titěrné sebevědomí.....romantika je samozřejmě opět neuvěřitelně uspěchaná, aby sme tam co nejdřív viděli nějakou tu pusu a na konci nejlíp svatbu... prostě na to, že se postavy znají sotva 2 necelé dny, tak by si už skákaly do náruče ........... Film je místy vtipný, přeslazený, naivní ... nevyhne se ani hloupoučkým scénám a dramatickým okamžikům. Neříkám, že není nic lepšího, ale pokud máte chut na něco v tomto žánru a nějakou tu kvalitu víš...tak doporučuji... větší podívanou, ale hledejte jinde. Ps. strašně mi vadilo, že při každý romantický scéně, hrála ta příšerně otravná rádoby romantická melodie, jako kdyby jsme snad nepochopily, že se koukáme na romantickou scénu. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama