Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První křížová výprava za svobodnou Svatou zem skončila. Vyčerpaní rytíři se vrací do svých domovů v Evropě. Nastává věk legend a záhad. I anglický rytíř Jiří (James Purefoy - Resident Evil) touží odložit svůj meč a žít poklidný život. Cestou domů prochází zemí krále Edgaara. Král mu slíbí kus půdy, když najde jeho ztracenou dceru, krásnou princeznu Lunnu (Piper Perabo - Divoké kočky, Dvanáct do tuctu), pro kterou truchlí celé království (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wenysek

Wenysek (hodnocení, recenze)

Na první pohled dobře vypadající pohádka ve skutečnosti o velkým h. Nepřepínám to jen proto, že mám ovladač daleko od sebe a nechce se mi zvedat  :/

Uživatel Wenysek smazal svůj příspěvek.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Tenhle film ze sebe naprosto nic nedělá,je to taková příjemná něžná pohádka,James Purefoy je zde jako Jiří kouzelný a Patrick Swayze ještě v plné síly,kdo by to do něho řekl,že ho za 5 let skosí rakovina? Jinak si všichni své role evidentně užívají a nejednou jsme se pořádně zasmála. :-)

HNUS

HNUS (hodnocení, recenze)

nechapem ako toto mohol niekto dopozerat.uplny debilina a to som odisla po hodine filmu.Ble

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

BYLA by to pěkná pohádka, kdyby to celé nebylo takové nějaké odfláknuté. Bez ohledu na nízký rozpočet to mohlo být lépe zahrané a ne tak amatérsky a zmateně sestříhané a poskládané dohromady. Škoda originálního námětu, zasloužil si lepší zpracování.

 (hodnocení, recenze)

Je to rozpravka s nadychom historie a komedie.Je to pre deti aj dospelych, nechápem o akej "slatanine" tu bola reč, ved o com su vsetky rozpravky?!Je to mile, na oddych, nevravím , že bez chýb, ale tie 4* v pohode.

Reklama

Reklama