Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 16 se uskutečnila 2. dubna 2000 v Arrowhead Pond of Anaheim (Anaheim, California). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Big Boss Man & Bull Buchanan vs. The Godfather & D'Lo Brown
2) Battle Royal o Hardcore Championship
3) T & A vs. Head Cheese
4) The Dudley Boyz vs. The Hardy Boyz vs. Edge & Christian (WWF Triangle Tag Team Championship Ladder Match)
5) Terri Runnels vs. The Kat (Catfight jako speciální rozhodčí)
6) Chyna & Too Cool vs. The Radicalz (Intergender Tag Team Match)
7) Kurt Angle vs. Chris Benoit vs. Chris Jericho (1st Fall WWF Intercontinental a 2nd Fall European Championship)
8) Kane & Rikishi vs. DX 
9) Triple H vs. The Rock vs. Big Show vs. Mick Foley (WWE Championship Fatal 4-Way Elimination Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak tedy Wrestlemania 2000, čekal jsem to horší upřímně. Všude jsem viděl jen negativní ohlasy, ale já jsem byl překvapen. Ale zase je tu pár zápasů co by tam bejt nemuseli. Hlavně ten první, ničím mne to nezaujalo a jako rozjezd to nefungovalo. Pak samozřejmě jako každý ročník, tento má taky bizár, kterej si WWE nemohlo odpustit. Battle Royal hc. Co to jako bylo? :D Tohle jsem ještě neviděl a to už jsem viděl věcí, ale dycky mne má co překvapit. Tolik ran do hlav jsem ještě neviděl nebo spíš neslyšel. Tohle je takový zmatek, že člověk neví co má sledovat. Je to moc přehnané, hlavně jak to mate tak to nudí a člověk jen slyší rány a díve se jak někdo jde pro zbraň a bezhlavě to mydlí no nevím tohle jako bizár slušný, ale nefunguje to moc. Tenhle tag team nebyl tak strašný, čekal jsem to horší, ale v tento event jsou lepší tag teamy. Např hned po něm, ano tahle šestice to prostě umí, Ladder match je bombastický a pro mne je to pětihvězdičková záležitost. Tady se fůrt něco děje a je to radost pohledět. A ty šílený kousky, jo Jeff to umí. Jak je člověk namlsaný, tak ho velice rychle přejde chuť. Tyhle baby to budu dělat že jsem nic neviděl, katastrofa. Pak je velice zajímavá záležitost, čekal jsem, že to přepnu ale tyjo. Sice Chyna v chlapama, ale ta ženská se toho fakt nebála. Sílu měla možná větší jak někteří chlapy. A zápas je to fakt zábavnej. Too Cool mne baví čím dál víc, jejich zápasy si fakt užívám a je to dle mého hodně podceňovaný tag team, na kterej se zapomnělo. Umí to i rozparádit, jejich tanečky jsou boží. Troj zápas jsem zase čekal lepší a trochu to bylo pod má očekávání, ale jako nic hrozného, přece jen jsou to zvučná jména a dokáźou to dotáhnout a hlavně udržet divákovu pozornost. Ale i tak jsem čekal trochu větší výprask, ale pořád dobrý. Další překvápko, Kane a Rikishi? ale sakra, hodně zábava. DX zase dokáží si podmanit celý stadion, občas to i nechápu. Ale jako velká zábava. No a konečná bitka, je naprosto boží a skvělá. Škoda Micka ale, ale to uznání si fakt zaslouží, je to legenda. A ten konec? hoho fakt jsem to nečekal, jo tohle určitě pomohlo hodnocení. Ve výsledku jsou tam zápasy, které mne opravdu bavili takže já s touhle Wrestlemanii nemám problém. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

V popisku - Hlavní Main Event byl 4 way dance mezi Mickem Foleyem, The Rockem, Triple H, a Big Show - takže žádná jeden na jednoho. Navíc šlo o poslední mač Foleyho, kde mu pak fanoušci dali standing ovation. Škoda, že ho nenechali naposledy vyhrát, zasloužil si to z těch šašků nejvíc. Přeprotěžovaný Rock, si všichni mysleli, že je jasný favorit, ale když ho Triple H sundal, málem jsem si proch*al trenky z toho, jak všem sklaplo. Tak se, přátelé, alespoň dělá heel. Takže s kolegou Paitym níže, který k téměř každému wrestlingovému eventu tady hodí jednovětný komentář, nemůžu souhlasit. No zkrátka. Kromě toho stojí za zmínku vynikající (skutečně top záležitost) Ladder Match mezi Hardyma, Dudlleyema a Edgem/Christianem. Dodnes mám v paměti tu Senton bomb na stůl od Jeff Hardyho mimo ring. Kvůli tomu bych to hodnocení trochu nadcenil. Naopak dno je Catfight mezi The Kat a Terri. Val Venis tady opět hraje trapného hlupáka, který se vždycky nechá zaměstnat, a přiřkne nakonec vítězství nezaslouženě. Bohužel do toho všeho tady lítá stoletá Mae Young a chce pořád ukazovat kozy. Ehm, ...zábava. No fakt :-! ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson je prostě jasná volba, jen pro něj se vyplatí si WM 2000 pustit. Je to prostě nářez v ringu. ()

Zajímavosti (1)

  • Pozůstalost zpěváka Tupaca Shakura odmítla udělit WWF povolení k použití jeho skladby „California Love“, jako ústřední melodii pro tuto událost. (Epistemolog)

Reklama

Reklama