Reklama

Reklama

Obsahy(1)

6. případ: vražda galeristy a majitele aukční síně, místo činu: galerie Chystá se aukce obrazu, o kterém se nevědělo od konce 2. světové války a odborníci ho považovali za ztracený. Nejasná historie tohoto díla a dohady kolem skutečných majitelů přilákají velké množství zájemců... a zdá se, že jsou I důvodem k vraždě Samuela Beckera, majitele galerie. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad trochu lepší díl než ty předchozí. Mrtvola v kufru, ukradený obraz za 15 milionů, rozbitá držka Radačinského. Pak se trochu motáme kolem Vokušové, SD karty, Batěkova postava také začíná mít růžky. No už toho začíná být moc a přestávám se orientovat, kdo s kým proč a jak. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajajaj !! na poradě tvůrců Mordparty asi přemýšleli jak oživit tuhle krimi sérii - mohlo je napadnout cokoliv, třeba Bartoška nalezne ztraceného syna, Kotek si najde milence, kterého bude hrát Jiří Mádl, Pavel Batěk by se třeba mohl v následujícím díle i usmát, Markéta Plánková by se mohla nahatá deset minut sprchovat a přemýšlet jak to bylo s tou Mikoličovou... kdepak , všechny tyhle varianty by byly moc obyčejné, takže v tomhle díle se najednou objeví agenti Mossadu, kteří zválcujou české trestní právo. Tyhle absurdní fantasmagorické odbočky hážou průměrný siolidní krimi seriál pěkně do hajzlu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S mrtvolou v autě a vražednou zbraní v ruce bych to taky hrál na nepříčetnost." Pěkně se nám to rozjelo, chvílemi jsem dokonce spokojeně mlaskal, ale jakmile se to zásluhou Mossadu začalo hlásit o světovost, tak mě to přestávalo bavit. Nicméně s jídlem roste chuť, takže očekávám, že příště už do toho zasáhnou mimozemšťani a stanou se z toho Akta Mordparta. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama