Columbo: Vražedné stopy (TV film)

Columbo: A Trace of Murder

Columbo: Vražedné stopy

Krimi / Mysteriózní / Drama

USA, 1997

Femme fatale a zajímavý příběh!(8.7.2006)

HUDBA: Dick De Benedistis(13.9.2006)

Slušná epizoda s poněkud nedotaženým závěrem. To nebylo úplně ono. Ale jinak tradiční nadprůměr.(26.11.2009)

Columbo jak jej známe, opět ve formě a se sebevědomou hláškou na začátku, že vraha dostane. Stáří umí poručík dokonale nosit, sympaťák jako hrom. Vražda dobře zkonstruovaná, ovšem tentokrát se mi příliš nelíbila Columbova závěrečná finta.(6.10.2011)

Columbo je prostě klasika a jeden z nejlepších detektivních seriálů vůbec. Vždycky se mi líbí, jak dostane vraha...(26.1.2009)

Zajímavá zápletka, trochu překombinovaná, ale stále na vysoké úrovni nastavené celou povedenou sérií "Columbů"..(27.7.2007)

Dobře vymyšlený plán a povedená vraždící dvojice (ženskou polovičku hraje Shera Danese, reálná manželka Petera Falka, pro kterou to nebylo první vystoupení v seriálu). Také je zde dost humorných míst. Škoda u této epizody jen toho natahovaného závěru, kdy Columbo svým kumpánům z restaurace dlouho zbytečně vysvětluje to, co je nám jasné.(13.8.2007)

V pořadí již sedmý "COLUMBO" režiséra Vincenta McEveetyho vyniká zejména zajímavou zápletkou. Columbo musí nejdříve zajistit 100% alibi pro Clifforda Calverta, na kterého ukazují všechny stopy v případu vraždy Howarda Seltzera. Podaří se, a potom už Columbo velice elegantně případ vyřeší...(27.1.2006)

Další "velmi kladný" záporák, se kterými to Columbo velmi dobře umí. I on udělá svou osudovou chybu. Tou chybou je (nečekaně) žena. Zajímavé je, jak poručík zajišťuje alibi hlavnímu podezřelému.(20.7.2006)

Jeden z nejlepších Columbů. Téměř dokonalá vražda, vynikající zápletka a super vyšetřování. Nebýt opět náhodičky, Columbo byl vedle jako jedle. Záporáci byli také velice fajn a bylo to celkově takový neklasický díl, který se velice povedl, byl dynamicky a rychle utekl. Prostě jeden z nejlepších. A samozřejmě, pár vtipných scének, např. Columbo a čokoládky... :-) Howgh!(20.12.2009)

viz komentář "Columbo" (TV seriál)(14.4.2008)

Vraha nakonec prozradilo jeho gentlemanstvi k dame, no radsi se budu v budoucnu chovat jak buran .... ono kdo by o takovy mrchy vubec stal.(20.12.2009)

Brilantní díl, na který se vždycky rád podívám. A Clifford je vážně k popukání :) "Clifforde, nemáš už dost ?" "Čeho dost ? Tebe?" :D perlí jedna radost.(12.6.2009)

Polopatické vysvětlování na konci bylo vážně nadbytečné, jinak to Columbo skoulel parádně. Blonďaté spiklenecké duo se od své úvodní scény dál už jen kousek po kousku odcizuje; navzdory očekávání, vražda jejich vztah neupevnila.(10.9.2010)

Zajímavý díl se zajímavou zápletkou. Vrah doplatí na svojí galantnost k dámě, tím že ví, kam si sedne v autě. :-) Jsou rozhodně lepší díly, ale za shlédnutí rozhodně stojí.:-)(19.3.2011)