Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kay Freestoneová je asistentkou a zároveň tajnou milenkou svého šéfa, televizního producenta Marka McAndrewse. Ten je jednoho dne povýšen a má se odstěhovat za prací do New Yorku. Kvůli tomu milenku opustí a dokonce zabrání tomu, aby byla jmenována na jeho místo. Uražená žena jej zastřelí jeho vlastní pistolí, kterou pak schová na střeše výtahu. Vše stihne provést mezi výměnou dvou filmových kotoučů v promítací kabině, takže obsluha promítaček jí poslouží jako alibi. Poručík Columbo vyšetřuje případ navzdory svému poraněnému krku. Jeho mozek je však stejně spolehlivý jako jindy… (Česká televize)

(více)

Recenze (47)

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ÁNO NIEČOMU TU NEROZUMIEM A ASI BY SOM MAL. NO, BOH VIE, ŽE NA POLÍCII NEPATRÍM K NAJBYSTREJŠÍM. POZNÁM DETEKTÍVA, KTORÝ BY TO ROZLÚSKOL HNEĎ. Columbo rieši prípad vražedkyne aj napriek istým zdravotným komplikáciám. Tentoraz samotná obeť vyzve svojho vraha k činu, že ak sa cíti potupená a urazená nech ho zabije a to dokonalou vraždou. Vražda však nie je dokonalá- opäť iba snaha o dokonalé alibi a páchateľka určite nepatrí medzi adekvátnych súperov poručíkovej dôkladnosti a neodbytnosti. V konečnom účtovaní aj napriek istým výhradám voči páchateľke sa jedná o nadpriemerný film v rámci kriminálok. AK JE NIEČO HORŠIE AKO TELEVÍZNA DÁMA, KTORÁ SI MYSLÍ, ŽE VŠETKO VIE, TAK JE TO TELEVÍZNA DÁMA, KTORÁ VŠETKO VIE. ()

Allan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z dílů, odehrávající se v prostředí masmédií. K dokonalosti mu sice trochu chybí, ale i přes to je zatraceně dobře promyšlený. Vražedkyně je mimořádně ambiciózní potvora (místy značná podobnost s paní Bobošíkovou), která byla odhalena vlastně ani nevím jak. A to je jedna z vad na kráse celého seriálu – ono to totiž začne nudit, když je sebelepší vražda odhalena tím způsobem, že se Columbo ihned pověsí vrahovi na paty a postupně ho udolá. Bylo by sympatické, kdyby ho scénáristé taky jednou nechali tápat, popř. se mýlit. Génius, který pozná vraha na první pohled, je trochu nudný. A navíc mám pocit, že kdykoliv Columbo vyšetřuje v oblastech showbyznysu, chová se jako retardované dítě v cukrárně – „Jé vážně? No to je fantastický! Můžu si to vyzkoušet? Paní Columbová vás přímo zbožňuje!“ atd. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavá atmosféra, zaujímavé prostredie, nedokonalá vražda, štandardne zvedavý a dotieravý Columbo. Celý seriál je založený na tom, že sa Columbo pred podozrivými chová, ako keby nemal všetkých päť pohromade a pritom si ich iba pripravuje odhalenie vo vhodnej chvíli. Teda ide iba o hru. Ale prečo sa potom chová ako retardovaný, keď nemá vhodných divákov (pri jazde autom a pri pohrávaní sa s gombíkmi v strižni)? ()

franzkfk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru nejlepší díl vůbec a nejvěrnější podoba člověka s poruchou osobnosti, kterou jsem kdy na obrazovce viděl. Zatím nikdo nebyl blíže - kromě hraničního Willa Huntinga a Clementine (Věčný svit neposkvrněné mysli). Všimněte si, jak Kay manipuluje s muži pomocí fyzického kontaktu (masáž šíje). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je-li něco horšího než televizní dáma, co myslí, že umí vše, pak je to televizní dáma, co umí vše.." I předvést dokonalou vraždu ?? Jedině ve světě bez Columba !! ;) Jednoznačně jedna z top epizod s tolika filmovými narážkami, že se nemůžu dočkat, až ji uvidím znovu.. Další nesmírně zábavný Frawleyho režijní mistrovský kus s rozkošným olímcovaným Columbem geniálního Petera Falka.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama