Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Ruth a Edward Lyttonovi provozují soukromé muzeum. Avšak protože výdělky jsou malé, rozhodne se Edward jako kurátor ukončit činnost a sbírky prodat. Ruth, která muzeu obětovala veškeré jiné ambice včetně založení rodiny, má ovšem jiný plán. Přes svou milovanou neteř Janie najme několikrát trestaného Miltona Schaeffera do funkce hlídače. Dá mu za úkol muzeum vyloupit s tím, že chce získat peníze z pojištění. Ve skutečnosti Ruth naplánuje a uskuteční dvojnásobnou vraždu. Poručík Columbo má tedy na starosti další zapeklitý případ... (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu asi dávam hviezdičku z nostalgie, lebo táto časť sa točí okolo múzea plného úžasných exponátov. Jedna z tých častí, kde si vrah povie, že mu nesmie nikto vziať poslednú vec, na ktorej mu záleží a tým pádom pôjde aj cez mŕtvoly. A tie scény s tou ženskou, čo neustále odpadávala, tak to bola sranda. A tá scéna s kaderníkom. Sila. Mne sa táto časť páčila. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je pouze lehce nadprůměrný díl. Vražda je sice naplánovaná zajímavě, columbovské atributy odhalování různých detailů, zde také nechybí, poručík má nový účes (vůbec mu nesedí), ale: vražedkyně je tak neskutečně nudná, unylá, bez jiskry, no prostě... staromódní. Její neustále omdlévající sestra epizodě také nepřidala. Co se mi však hodně líbí a co musím vyzdvihnout, je scéna, kdy mladá neteř vražedkyně (Jeannie Berlin) najde v muzeu mrtvolu. To je sekvence, která by se neztratila ani v nějakém hororu. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na to říct... Dámy možná svedou dělat víc věcí najednou, jenže ono žehlení, utírání prachu a vaření není totéž, co páchání zločinu. A i Columbo se tím klubem slečinek nechal zblbnout. Vždycky jsem myslel, že nám spíš na vesnici postaví kino, než bych poručíkovi prdnul jen dvě hvězdy. Omyl. No a teď, když je to tak - to kino by bylo fajn na plácku mezi hřištěm a hospodou, díky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď záverečný dôkaz nie je taký smrteľný a divácky atraktívny, pretože odhaľuje až chybu, ktorej sa dopustí páchateľ niekedy v druhej tretine, je tento diel výnimočný. Viac stavia na "kostlivcoch v skrini" jednej rodinky, ktorej najsympatickejším členom je práve vražedkyňa. Ja by som to tam povraždil asi všetko a potom pre istotu omdlel. Dielu výrazne pomáha takmer až gotická atmosféra múzea. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta čtvrtá hvězdička je čistě za výsledek Columbovy návštěvy kadeřníka.  Doporučuju všem, kdo si ho nedokáží představit s ulízlým hladkým účesem ala Beatles začátkem 60.let :)) A ani nevím, jestli tím výslechem kadeřníka něco zjistil - buď jsem nedávala pozor, nebo jsem byla tak tumpachová z onoho účesu, že mi to nějak uniklo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama