Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Ukázka jízdních schopností velkých motorech a mimoděk nějaký ten příběh. Ale dojemný, velký šef motorkářů zjistí, že ten klučík, který mu šlape na paty , je jeho syn. Jak jinak samozřejmě. Vzájemný souboj ukáže ... Jak říkám doják - vyhraje mladý díky uvědomění si svého otcovství starým ... no a to je všechno. Netřeba se ani dívat na film ... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

v cirka sedmnácti letech a jako velký fanda motorek jsem si zakoupil za strašný peníze na dvd tenhle titul. Už tehdá se mi zdálo že film silně pokulhává, ale mě nejvíc bavili ty motorky. Čas plynul a dvd se ve stojanu pomalu ztrácí pod nánosem prachu. Tentokrát už bych po filmu nešáhl. A ani nějak nemám chuť si ho znovu pouštět. Kde je problém? Příběh je postavený na klasické lince, máme tu mladého hrdinu, který si potřebuje vydobýt svůj respekt mezi ostatními získat lásku, přemoci bad guys a tak dále a tak dále, ale kromě videoklipového rychlého střihu film nabízí Televizní zábavu z produkce nějaké americké kabelovky. Těžko v něm hledat něco jiného než DVDbéčko, bohužel mu ale chybí vtip a bere se až moc vážně na to abych na něj pozval kámoše otevřel u toho pivko a příjemně jsme se pobavili. ()

Reklama

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené "Rychle a Zběsile" na dvoukolkách může někoho odradit, na druhou stranu pokud hledáte neurvalé filmové triky, efekty na každém druhém snímku trhající asvalt či "Y2K", jsou Ohnivá Kola pro vás ta lepší volba. Biker Boyz nabízejí hlubší komplikovaný příběh propletený city, ale i pár pěkných kousků na dvou kolech se tu objeví. Přímočará akce vedená "Černými Rytíři" v čele s L. Fishburnem je pěknou podívanou pod nádrže oněch dvoukolek... ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, tak dávám průměr. Co mě ale už v traileru praštilo do očí je, že většina zůčastněných motorkářů jsou černoši. Já sám jezdím a žádnýho jsem zatím nikde neviděl, jak na silnici, tak na závodech, okruhu, MotoGP. Oni jsou někde v USA opravdu černošský motorgangy? Já měl za to, že oni rači tuní plechovky?! Chm? ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile na dvou kolech. Na rozdíl od výše jmenovaného filmu zde není ani nějaká složitější zápletka, ani Vin Diesel - takže zde jde pouze a jenom o motorky. Laurence Fishubrne jako by z Matrixu vypadl (i se svým kabátem), a kromě hlavního hrdiny si všechny ostatní budete plíst (snad až na Kid Rocka, který zastupuje ve filmu bílou menšinu :) Pokud vám bude po 15 minutách jasné jak film skončí, ... tak máte úplnou pravdu ... přesně tak to celé dopadne :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama