Reklama

Reklama

Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak

  • USA The Adventures of Young Indiana Jones: The Phantom Train of Doom
všechny plakáty

Obsahy(1)

Další z dobrodružství mladého Indiany Jonese. Indy se neplánovaně zaplete do pokusu zničit v německé východní Africe během první světové války mohutnou německou zbraň. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Příběh se odehrává v Africe, kde Indy potká rotu staroušků, co chtějí vyhodit do povětří vlak, který převáží obrovské dělo, které je schopné střílet na obrovské vzdálenosti. Jedna zajímavost: Paul Freeman, představitel jednoho ze starochů, si zahrál v Dobyvatelých ztracené archy Indyho konkurenta, archeologa Beloqa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Grandiózna televízna produkcia s vynikajúcou technickou stránkou a nadupaným dejom. Indiana Jones ako sa patrí. Jednoznačne najlepšia časť tohto unikátneho seriálu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se to pořád musí točit okolo nějaké superveliké německé zbraně. Trochu mám pocit, že scénáristé mají velmi omezené obzory. ()

ještěžiju

všechny recenze uživatele

Radši to hodnotit nebudu. Dívat se na to dalo, to jo, ale jakého blba tady z Indyho udělali, to sem nikde neviděl. Neumět určit přibližný směr letu .. nechat ho rozstřílet balón, ve kterém letěl.. no zbytečná komedie a ne o nastupujícím čímanovi Indym.. teď koukám, že v tom měl prsty F. Darabont ... docela nedůsledná práce. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Strašne nevyvážená séria filmov. Miestami som žasol a niekedy zas že fuj tajzl!.. Nevime či je to vina scenáristov či Joe Johnstona no Seanova určite nie. Ten bol vždy skvelý. Teda aspoň taký ..dobrý:) 72% ()

Reklama

Reklama