Reklama

Reklama

My Little Pony: Equestria Girls: Legenda o věčné svobodě

  • USA My Little Pony: Equestria Girls - Legend of Everfree

Obsahy(1)

Když se Canterlot odebere na studijní cestu do tábora Everfree, objeví tam velkolepé mystické a čarovné síly! Aby mohl být tábor zachráněn, musí se Twilight pustit do boje se svým zlým alteregem, které se jmenuje Midnight Sparkle. Když je ale po ruce Sunset Shimmer a pár zbrusu nových přátel, nemůže ani takový zápas působit nějaké obzvlášť velké potíže. (TV Minimax)

(více)

Recenze (7)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Tak třeba hudba a písničky se mi líbily mnohem víc než u předchozích Friendship Games, řekl bych, že se mi líbily stejně jako u prvních dvou filmů. Charaktery jsou pořád fajn a na jejich podobu jsem si také už dávno zvykl, co mi ale tentokrát přišlo slabší, bylo tempo a příběh. Rozjezd byl opravdu pozvolnější, příběh nikterak komplikovaný ani kdovíjak úchvatný a zápletka byla skoro bez jakéhokoli napětí. Navíc ty pubertální problémy hrdinek a všechna ta romantika mě tak nějak nebaví. Zkrátka dojem je sice pořád dobrý, ale zase to nebylo úplně ono, takže zase jen za 4* - 7/10. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

1., 2., část - skvělé. 3., 4. část - nic moc, pokulhávalo, takové "nijaké", důvod hrozby a samotná hrozba nic moc, ale šlo to. 5. část - tak jako jo. Kdo nechápe ty "části" - 1: objevení/seznámení, 2: většinou zpřátelní, 3: řešení problémů, 4: problém a vyústění, 5: epilog. Slovy: Equestria I bylo něco čerstvého a velmi výstředního s úžasnou hudbou, kterou doteď poslouchám jako mix na youtube zpracovaný Sim Gretinou. Poslední z dílů byla taková omýlaná kaše, nic zrovna nového a nová Twilight hrozně štvala po celou dobu... 55% ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Z celé Equestria Girls je tohle asi nejlepší díl. Humoru tu sice moc není, ale hlavní záporák se povedl, stejně tak jako jeho motivace. Má cool design a schopnosti, ze všech padouchů byl asi nejmocnější. Porazit záporáky bez obligátní transformace zřejmě v EqG není možné, ale... ok. Muzikálová stránka je však opět poněkud slabá, ani úvodní intro se mi moc nelíbilo. I když jedna pasáž jedné písničky jakoby vypadla z bondovky, nebo mi to tak alespoň připadalo. Z týmu se teď stali v podstatě Avengers, tak jsem zvědav, co s tím udělají v dalším díle :) ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa rozhodne 2. naj Equestria Girls film po Rainbow Rocks, aj keď scéna s Daydream Shimmer z predošlého filmu (Friendship Games) je lepšia než akákoľvek z tohto. Ale teraz vážne. Konečne sme mali možnosť v EG zažiť zmenu prostredia a oddýchnuť si od školy v tom najlepšom prostredí -prírode. Prírodné tématiky sú moje obľúbené, takže tento film má u mňa prvé plus za to. Hlavná záporáčka, ktorá vlastne ani nebola záporák, mala obrovské kúzlo a rýchlo si za svoj motív získala moje srdce. Jej príbeh bola u mňa najlepšia časť filmu. A moja naj postava tiež dostala ďalšiu epickú rolu, takže ďalšie obrovské plus za ňu. Samozrejme k tomu všetkému prirátam ďalšie ohromujúce pesničky, ktoré dokonca prekonali mnohé z predošlých EG filmov. Film má u mňa v podstate viac kladov než záporov. Zápory nebudem rozoberať, keďže sú príliš spojlerovité, ale priradzujem k nim fakt, že prvá polovica bola príliš zdĺhavá a dosť nudila. Knihu som si kúpila ešte pred filmom a upútala o niečo viac. Snáď sa môžem v budúcnosti ešte tešiť na pokračovanie EG filmov. Tento bol vynikajúci: 9/10. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem tápala, když mluvili o hrách přátelství, což jsem nakonec zjistila, že jsem předchozí film neviděla, ale tak nějak se to dalo předejít. Jinak mám je raději, když jsou v tý poníkový podobě než ty holčičí. Jinak ten příběh byl takový slabší, oddechový, ale já byla spokojena. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Everfree malo normálne pekný odkaz o slobode a pritom to bolo natočené vkusne a s množstvom chytľavých pesničiek, ktoré potešili. Takto nejako si predstavujem prerod série My Little Pony a aj keď to bolo hlavne o dievčatkách, ten štýl sa mi celkom páčil. Stále je to samozrejme pre mňa vo vlnách priemeru ako takého, ale v rámci žánru je tento snímok silným nadpriemerom. 60 % ()

MorningStar 

všechny recenze uživatele

„What are we going to do?“ „What we always do! Save the day!“ Být Equestria Girls počin hraný, vyložil bych si přesunutí příběhu do lesa jako snahu ušetřit při natáčení a mít za sebou poslední klapku co možná nejdřív. Popravdě, začátek na mě působil nemastně neslaně, jako když tvůrci nevědí kam story směřovat a jak jí dodat hloubku. Intro ušlo, představování nových postav vůbec a počáteční plácání „to všechno budem dělat“ mě nechávalo chladným. Přesto se našlo pár milých skutečností. Jednak si série poprvé vystačila bez propojování s poníkovským světem a ani se nesnaží zakrývat, že s ní v budoucnu již nepočítá, protože jak ukáže konec, konečně si stojí na vlastních nohách. Palec nahoru si zaslouží i přístup hlavních hrdinek, které mají padouchů nacucaných magií už plné zuby a chtějí si hlavně odpočinout. Veliké plus vidím i v rozjíždějící se záhadě okolo nového protivníka. Přiznám se, že jsem si dlouho říkal: „To si děláte srandu? Víte jak to máte průhledný? Vždyť uhádnu co bude teď!“ No, ke konci mi film vlepil pěkný políček s tím, že jsem neuhádl nic a že i trailer příjemně klamal. Veškerou radost z vyústění bohužel kazí dvě nemilé skutečnosti. Když se nad čtvrtým filmem totiž pořádně zamyslíte, zjistíte, že kopíruje nejenom třetí, ale i úplně první díl první poníkovské série. Jenom si vše dovolil, prosím pěkně, odehrát ve světě lidí a s lidmi. A se sedmi hlavními hrdinkami namísto šesti. Ó pardón, zapomněl jsem ještě, že vyměnil zámek za jeskyni. Co se písniček týče, Daniel Ingram asi nečte moje komentáře. Z jeho pěti počinů se mi zase líbila jenom jedna. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jich tam bylo dvakrát tolik. Aspoň by se ty nikdy nekončící rozhovory o velké moci a přátelství - a konečně i o té romantice - něčím rozbíjely. Docela si přeju, aby si pokračování vystačilo bez magie nacucaného záporáka. Teď, když se z hrdinek stala parta Avengers by to byl dobrý nápad aneb oceňme první díl, kde si Sunset pomalu po celou stopáž vystačila jen se svými intrikami. Počtvrté totiž poslouchat ty řeči o tom, jak si to všichni přejí mít protentokrát pěkně v klidu jenom aby se na konci musely zase proměňovat, by mohlo být už na dvě hvězdy a to by byla velká škoda. Obzvlášť teď, když se ta série snaží přicházet pořád s něčím novým. Příště by se to opravdu mohlo odehrávat někde v horách. ()

Reklama

Reklama