Reklama

Reklama

Tori Girl

Trailer

Obsahy(1)

Yukina (Tao Cučija) se konečně dostane na univerzitu, kde se zabouchne do Keie (Mahiro Takasugi), který je prezidentem týmu Birdman, klubu, ve kterém sestrojují letadlo poháněné lidskou silou a poté se s ním účastní soutěže. Kei jí nabídne, aby s nimi létala, a Yukina souhlasí. V tu chvíli ale ještě netuší, jaká to bude dřina, a že se jí do cesty postaví starší spolužák Sakaba (Šótaró Mamija), který ji dokáže vytočit kdekoliv a kdykoliv. (LangiJ)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Čistá komedie. Čistá japonská komedie. Hlavně ze začátku odkazuje na spoustu popkulturních věcí, takže pro člověka, co s Japonskem nemá žádné zkušenosti, to nebude zrovna pochopitelné a vtipné. Ten, kdo to zná, si to užije. Cučija a Mamija ale byli naprosto boží - měli výbornou chemii! Oni dva jako komediální duo rozhodně nezklamali. Ubíhalo to s nimi krásně a já se nenudila. Lehce uřvané, kamarádské, na japonské poměry vysoce dotykové a sakra, na tom kole ti dva fakt frčeli. Jediné velké zklamání bylo na konci ve větě "Nejsi můj typ!" a že potom nepřišlo nic navrch. Na druhou stranu se dál jelo v zajetých uhádaných kolejích a ty mě fakt bavily. Hezky udělané přechody. Slabší 4*. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová, vtipná komedie, bavila jsem se. Slovní přestřelky hlavní dvojice byly fakt super a táhly celý film. Jen jsem čekala jiný konec, tohle mě překvapilo a pro mě teda nic moc, utnuli to v takový divný okamžik, ještě něco mi tam scházelo. A na mě to bylo místy už hodně uřvaný, v některých situacích to bylo zbytečný přehrávání. Ubrat a poladit konec, šla bych s hodnocením výš, takhle jen 3,5*. ()

Elnarrya

všechny recenze uživatele

Komediální blbinka v japonském stylu, snažící se ne/bořit schémata a nebrat se až zas tak vážně. Kdo chce, najde si vtipné momenty, ne že ne, mě film neurazil. První polovina měla našlápnuto svěže, druhá ale ztratila odlehčené nohy. Zvukový doprovod byl v pohodě, herci rozpoznatelní a interakce mezi nimi fungovaly. Pošťuchování hlavní dvojice, přiblblý úsměv "prezidenta" a popkulturní odkazy (které jsem zvládla pochytit), děj oživují. Na můj evropský vkus to bylo ale místy dost uřvané, přehrávané, ale jim tento styl nejspíš vyhovuje. Odpověď Yukiniy vyšuměla a chyběl mi tam nějaký frk uzavírající téma a konec byl pro mě divně ustřihnutý. Hodnocení mám něco mezi 2 a 3 hvězdami. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě tak trochu zklamalo. Začátek se opravdu hezky rozjížděl. Hlavní hrdina vypadal na místní poměry docela mužně. Hlavní hrdinka nebyla žádná kňoura, vše se to motalo kolem sportu. Najednou jsem uprostřed filmu a nadějné tempo začíná ztrácet na obrátkách a přichází studená sprcha – a já si říkám... o čem to vlastně bylo? Jo, už vím, o tom, že z kopce to na kole frčí fakt rychle. Tak na tenhle film asi dlouho vzpomínat nebudu. ()

Reklama

Reklama