Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej sa točí okolo výroby nového silného antidepresíva s názvom GLeeMONEX, ktoré je ihneď zavedené do výroby s cieľom pomôcť upadajúcej firme Roritor Pharmaceuticals udržať sa na trhu a stáva sa cez noc mediálnou senzáciou.
Avšak tí, ktorí sa priamo podielali na výrobe antidepresíva a boli aj jeho konzumentmi, ako aj prví skúšobní testeri, ktorí užili toto antidepresívum, začnú mať nepríjemné vedľajšie účinky, ktoré sa podobajú kóme. Uviaznu totiž vo svojich najšťastnejších myšlienkach... (zlattucky)

(více)

Recenze (4)

showxman 

všechny recenze uživatele

Velice slušné překvapení od filmu, od kterého jsem toho tolik nečekal. Staví totiž na místy velmi břitkém a absurdním až černém humoru ve stylu "Co dělá Váš tatínek děti? - Sleduje gay porno.", a nemusí padnout do noty úplně každému. To ovšem není můj případ. K. Makin opět ukázal, že umí natočit třaskavou komedii, a po ještě o kapánek zdařilejší Bandě na výletě, stvořil tuhle šílenou komediální pecku, kdy vám neuvěřitelné podpásovky budou dávat "malý kluk s rakovinou", flashbacky uživatelů GLeeMONEXu nebo v neposlední řadě naprosto bravurní ředitel (Mark McKinney). Zajímavostí filmu je, že někteří herci se objevili ve více rolích, a sice až v devíti! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mal som to od kamarata z videopozicovne kedysi davno, ale neviem, z ktorej prasivej riti to splasil. Viem len, ze to bolo priemerne, par napadov dobrych, ale dost nuda. 69 % ()

Zajímavosti (1)

  • Kanadský celovečerný film z roku 1996 sa stal kultovou klasikou a bol nasledovaný piatimi sériami rovnomenného seriálu, ktorý zožal úspech a bol vysielaný v Kanade aj USA. (zlattucky)

Reklama

Reklama