Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná místa se (hlavně v dialozích) najdou, ne že ne. Celá první půlka je vlastně docela svěží, ale jak říká G. B. Shaw, i šťastná hodina má jen 60 minut. Celé to působí spíš tak, že Grant a Bullocková se coby dva matadoři žánru zdáli producentům jako dobré lákadlo a scénář se jim šil na míru tak, aby se vzájemně co nejvíc ošlehali jízlivostmi. To funguje, ale spíš jako sourozenecké pošťuchování než milostné jiskření. 60% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Překvapte mě něčím, vzýval jsem tvůrce už někdy kolem dvacáté minuty. A ono nic, až do konce. Láska S Výstrahou je jen další z tisíců variací na téma jak se úplně odlišní On a Ona hledali, až se našli, tak nějak se nesnášeli, pak se sblížili, pak se to zmršilo, pak si uvědomili, že nejsou dokonalí, a byla z toho láska až za hrob a hranice přirozeného práva. Ano, scénář je drobátko originální (anebo tak zhovadilý, nedovedu se rozhodnout), ale u Granta i Bullockové jde podle mě o naprostou profesionální rutinu, a to "jiskření" jsem nějak neviděl. 50% ()

Reklama

tala 

všechny recenze uživatele

Zlá, zlá, zlá, veľmi zlá ústredná dvojica...ale inak priemerná romanticka komédia. No možno trošku podpriemerná, ale niektoré vtípky ju zachránili, takže tak dve, s prižmúreným okom možno tri hviezdy sú ok. Ale odpustiť, že medzi hlavnými postavami to neiskrí a skôr pôsobia ako súrodenci sa jednoducho pri tomto type filmov nedá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nájsť v žánri romantickej komédie pár, medzi ktorým to iskrí, nie je len tak. O to viac mrzí, že keď sa to podarí, chýba kvalitnejší scenár, ako v tomto prípade. Mal som pocit, že film trval dlhšie ako sto minút a trochu sa rozpadá. Bullock má dvoch padnúcich hrdinov do svojich romantických filmov, Reevesa a Granta. Prvého do vážnejších a druhého do vtipnejších. S tým prvým to vychádza lepšie. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne jednoduchá romantická komédia s priamočiarym a predvídateľným dejom. Aj keď uznávam, že som od toho čakal asi až príliš veľa - koniec koncov ako od každého filmu, kde sa objaví takéto hviezdne herecké obsadenie v hlavných úlohách. Hugh Grant bol opäť výborný a tá jeho charizma dokáže až neuveriteľne povzniesť každý film vždy o kus vyššie. Naopak Sandra Bullock ma v tomto filme až tak neupútala a k nej mi oveľa viacej pasuje dramatickejší žáner. Ale film ako celok na mňa pôsobil len priemerným dojmom a bez toho humorného podtónu viacerých dialógov to mohlo byť ešte oveľa horšie, keďže scenár je plný rôznych klišé a predvídateľnosti. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)

Reklama

Reklama