Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Střídmě veselý snímek, který sice nijak nevybočuje ze šablon, ale zaujme a pobaví. Romantismus v tomto příběhu se vyvíjí opravdu velmi pomalu, protože prioritou děje je zcela něco jiného. Sandra Bullock svou energičností na sebe strhává veškerou pozornost a Hugh Grant jakoby jí nestačil. Přesto jejich sympatie výborně fungují. Příběh má zpočátku docela tempo a tak se události hrnou dopředu jak lavina. Ale jen do druhé třetiny snímku, kdy nastane zpomalení a kdo by čekal začínající jiskření mezi oběma protagonisty, bude zklamán. To nastane až počátkem třetí třetiny, ale do radostného finále přesto bude cesta trnitá. O humorné situace a trapasy není nouze. Snímek tak spadá mezi ty lepší, které nezklamou a trochu i povzbudí. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Konstrukcí i příběhem tuctový film, který díky nikterak výraznému zpracování nedokáže ani tohle silné duo vytáhnout z průměru. Škoda, protže některé povedené úsekyči hlášky určitou kvalitu prokazují, nicméně jako celek je to nepříliš vyzrály film, který je v těch hlavních momentech nedotažený a nepřirozený. ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Sandra je vážně skvělá a ve spojení s Grantem jsem skoro slintala blahem:) Hvězdná kombinace. Škoda, že to zase dopadlo dobře. Hodně parádních scén, o jejichž vtipnost se samozřejmě postaral Hugh Grant. Nehrát tam tito dva a nebýt to po přečtení projevu tak dojemné, dostane tento nepochopitelně přeložený filmeček o hvězdičku méně. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Překvapte mě něčím, vzýval jsem tvůrce už někdy kolem dvacáté minuty. A ono nic, až do konce. Láska S Výstrahou je jen další z tisíců variací na téma jak se úplně odlišní On a Ona hledali, až se našli, tak nějak se nesnášeli, pak se sblížili, pak se to zmršilo, pak si uvědomili, že nejsou dokonalí, a byla z toho láska až za hrob a hranice přirozeného práva. Ano, scénář je drobátko originální (anebo tak zhovadilý, nedovedu se rozhodnout), ale u Granta i Bullockové jde podle mě o naprostou profesionální rutinu, a to "jiskření" jsem nějak neviděl. 50% ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další zcela průměrná hollywoodská romantická komedie. Veškerá její zajímavost tkví v hereckém obsazení. Po herecké "exhibici" v Jak na věc, je tentokrát projev Hugha Granta překvapivě střídmý a většinu snímku táhne Sandra Bullock. Bez těchto dvou by šlo o dost nudnou záležitost s několika málo vtipnými scénami. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Budova, kterou se postava Sandry Bullock a jejích dvou společníků na začátku filmu snažila zachránit, byla kdysi divadlem a nyní je kostelem, který se nachází na 175 St. a Broadway v NYC. Budova byla také použita k natáčení scény indického paláce ve filmu Guru (2002). (veronikajel)

Reklama

Reklama