Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Recenze (164)

golfista 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně a bohužel tentokrát v mé oblíbené kategorii "romantická komedie" pouze průměr. Průměrný scénář i režie, Sandra Bullock se snaží strhnout díky své produkci veškerou pozornost na svou postavu (ta to ovšem neutáhne ani náhodou) a Hugh Grantovi nezbývá větší prostor. Přesto díky němu a skvělé skladbě Counting Crows hvězdička navíc :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Two Weeks Notice je komédia, ktorá sa viac ako na to, o čom je, sústredí na to, s akým šarmom ju zahrajú hlavní predstavitelia. Množstvo hereckej improvizácie, hlavne zo strany Sandry Bullock. Hugh Grant zostáva v jej tieni. Úprimný, bezprostredný a milý film. Ako príjemná oddychovka poteší. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Potřebuješ nějakou, která ti vyřídí stání, aniž by ti ho zároveň způsobila" - docela vtipný film, kde Hugh Grant opět používá stejné výrazové prostředky, takže se zdá, že sled jeho rolí v romantických komediích je spíš seriál a Sandra Bullock to má pro změnu .... taky tak. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další zcela průměrná hollywoodská romantická komedie. Veškerá její zajímavost tkví v hereckém obsazení. Po herecké "exhibici" v Jak na věc, je tentokrát projev Hugha Granta překvapivě střídmý a většinu snímku táhne Sandra Bullock. Bez těchto dvou by šlo o dost nudnou záležitost s několika málo vtipnými scénami. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

X-tý odvar romantických fláků posledních pěti let a zoufalá ukázka toho, kam se dá dojít se skvělými herci v kontrastu s mizernou scénáristickou průpravou... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Překvapte mě něčím, vzýval jsem tvůrce už někdy kolem dvacáté minuty. A ono nic, až do konce. Láska S Výstrahou je jen další z tisíců variací na téma jak se úplně odlišní On a Ona hledali, až se našli, tak nějak se nesnášeli, pak se sblížili, pak se to zmršilo, pak si uvědomili, že nejsou dokonalí, a byla z toho láska až za hrob a hranice přirozeného práva. Ano, scénář je drobátko originální (anebo tak zhovadilý, nedovedu se rozhodnout), ale u Granta i Bullockové jde podle mě o naprostou profesionální rutinu, a to "jiskření" jsem nějak neviděl. 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Oddechová nudná romantická komedie s jako vždycky příjemnou a hezkou Sandrou Bullock a mým neoblíbencem, anglickým oplzlým "hodným" chlapcem Hugh Grantem. V celém filmu stojí za zmínku jedině Sandřin rychlí jazyk a její zajímavé poznámky :-)) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť bych tuhle vyvařeninu neodsuzoval. I když je námět stokrát použitý a předvídatelný až běda, ústřední dvojici to spolu celkem sluší a hlavně Grant utáhne asi opravdu cokoli. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo ti to vždy pripadá také zábavné?" - "Ťažko povedať.“ Z tohto filmu nemusíte vidieť veľa, aby ste pochopili, že máte čo dočinenia s priemernosťou, ktorá sa ani nesnaží byť čímsi viac. Ako Hugh Grant (AKO NA VEC), tak snáď i Sandra Bullocková (NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ), majú sem tam šťastie na dobré úlohy, ale tentokrát im to napriek hŕstke zábavných scénok príliš nevyšlo. Klasický príklad filmu s vtipným a šarmantným trailerom, ale nie je to ani taký podpriemer, ako niektoré iné filmy, v ktorých Sandra Bullocková hrala. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná místa se (hlavně v dialozích) najdou, ne že ne. Celá první půlka je vlastně docela svěží, ale jak říká G. B. Shaw, i šťastná hodina má jen 60 minut. Celé to působí spíš tak, že Grant a Bullocková se coby dva matadoři žánru zdáli producentům jako dobré lákadlo a scénář se jim šil na míru tak, aby se vzájemně co nejvíc ošlehali jízlivostmi. To funguje, ale spíš jako sourozenecké pošťuchování než milostné jiskření. 60% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

další film s Hughem Grantem, kterej je skoro totožnej s jeho ostaními filmy a to hlavně tim co hraje, jako obyvkle je přitroublej hezoun, kterej má hromadu peněz, ale na druhou stranu mu to sedne a většinou hraje dobře, stejně tak i tady a vlastně spolu se Sandrou Bullock je to jediný co tenhle film táhne dobředu a dá se na to koukat, ale nic víc než průměrná komedie to prostě neni ()

choze 

všechny recenze uživatele

Od spojení dvou titánů romantických komedií bych čekal výrazně víc než ničím zajímavý průměr. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Skalním problémem tohoto filmu je, že to mezi ústředními hrdiny prostě a jednoduše nejiskří. A to je u romantické komedie zásadní věc, na které takový film stojí a padá. Leccos se totiž dá odpustit, ale tohle fakt ne. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

H.Garnt ve standardní roli, S.Bullock ve své standardní roli (tady si střihla i produkci a je to vidět) = standardní komedie... Ale hláška.. "Co je s Tebou? Znám Tě od mala a nikdy jsem Tě vidět nebrečela.. Jen jednou.. když zvolili Bushe" a scéna v karavanu.. to mě dostalo... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sranda Bulldock není má oblíbená herečka a Hugh Grant ve mne nikdy nedokázal vzbudit sympatie ke své osobnosti. Ale i tak pro mě Láska s výstrahou byla příjemně sledovatelnou komedií. Sandře i Hughovi to spolu dobře hraje a film nabízí množství vtipných scének i dialogů. Ale z průměru vybočit nedokáže. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohodová bezduchosť, klasický začiatok, preklišovitý koniec. Čo napísať. Trefné a milé komédia sa točia veľmi málo a táto k nim rozhodne nepatrí. Ale pozrieť sa to dá. 55%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a Hugh Grant spolu v jednom filmu. Pro někoho splněný sen, pro ostatní obyčejná romkom s rozčilujícím tématem komunitního centra. ()

Reklama

Reklama