Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je natočen podle novely „Colomba“ od spisovatele Prospera Mérimée. V roce 1825 ve vesnici Pietranera, na francouzsky ovládané Korsice, chce horkokrevná dívka Colomba della Rabia (Faith Domergue), aby její bratr Orso (George Dolenz) pomstil vraždu svého otce mocné rodinky Barracini. (sator)

Recenze (1)

sator

všechny recenze uživatele

Natáčení začalo v roce 1946, ale výroba byla sužována problémy. Minimálně pět režisérů se na filmu vystřídalo, někteří odcházeli, když byli propuštěni, nebo skončili kvůli neustálému zasahování producenta Howarda Hughese do natáčení. Film byl konečně vydán v roce 1950 poté, co se náklady zvýšily na více než 4 miliony dolarů - v té době ohromující částky za snímek, který nebyl epický a neměl žádné velké hvězdy. Výdělek z promítání nepokryl ani z části náklady na film. Film je podle novely "Colomba" od spisovatele "Prospera  Mérimée. V roce 1825 ve vesnici Pietranera, na francouzsky ovládané Korsice chce horkokrevná dívka Colomba della Rabia (Faith Domergue ), aby její bratr Orso (George Dolenz) pomstil vraždu svého otce mocné rodinky Barracini. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení začalo v roce 1946, ale výroba byla sužována problémy. Minimálně pět režisérů se na filmu vystřídalo, někteří odcházeli, když byli propuštěni, nebo skončili kvůli neustálému zasahování producenta Howarda Hughese do natáčení. Film byl konečně vydán v roce 1950 poté, co se náklady zvýšily na více než 4 miliony dolarů – v té době ohromující částka za snímek, který nebyl epický a neměl žádné velké hvězdy. Výdělek z promítání nepokryl ani z části náklady na film. (sator)

Reklama

Reklama