Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ken a Bart přijíždějí do Seattlu, kde si chce Bart počkat na Dirka Gentlyho. Dirk s Toddem zatím pokračují v pátrání za pomoci mapy z podzemního labyrintu a kromě komponentů tajemného přístroje odhalí i vražednou zbraň. Amanda se sbližuje s projektem Inkubus, po němž pátrá plukovník Riggins (Miguel Sandoval) s desátníkem Friedkinem (Dustin Milligan). Oba detektivy z oddělení pohřešovaných osob přivádí jejich pátrání do ZOO, kde čelí neradostným zjištěním. (Necrotongue)

(více)

Recenze (4)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než poslední dvě epizody, ale úplně nedokážu určit, v čem to nepatrné zlepšení tkví. Tak jako tak je to stále víc srozumitelné, dozvěděl jsem se tu víc o některých postavách a přitom mi to pořád přijde dost zajímavé. Jen tak nějak pořád podvědomě očekávám, že tu na konci série hodně postav padne, netuším proč... ale asi je to tím, že tu v každém dílu minimálně jedna zhebne. 4* ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus poměrně nečekaně to přehodilo výhybku. Ne že by kotě - žralok nebylo fajn, ale jinak jsme se dostali do vážnějších vod. Hlavní postava se svěřuje se svým tajemstvím, a najednou není tak kladným hrdinou, jak se zdálo (ale je o to lidštější, řekl bych), Dirk také řeší, že není žádný jasnovidec, a objeví se dokonce hodně zajímavé úvahy o životě („napadlo tě někdy, že život je podobným sledem tajných místností, kde musíš pokaždé vyřešit hádanku, aby ses dostal dál?“) Jen škoda, že jedna kladná postava (aspoň pro mne) skončila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak sláva,Bart a Ken jsou zpátky,takže můžu být spokojený.Další výbornou postavou je úžasný desátník Friedkin a projekt Inkubus je dokonalost sama, jen je škoda agenta Fishera/detektiva Zimmerfielda a jeho mrštného obočí.Děj byl i v páté epizodě dostatečně zábavný a strhující, takže se těším, co bude dál. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama