Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V předposlední epizodě první řady se nám dostává rozsáhlého objasnění mnohých událostí. Todd, Dirk a Patrick Spring opětovně použijí stroj času, což vede k tomu, že jsou konfrontováni se sebou samými. Zoufalý Todd doufá, že se mu díky přesunu v čase podaří urovnat vztah se sestrou. (Necrotongue)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda mě bavila přeci jen o něco víc, ale plný počet musím dát i tady, jelikož je vidět, že to tvůrci opravdu měli promyšlené a snad všechny ty wtf scény v pilotu takhle zpětně naštěstí dávají smysl. Nicméně Bart opět naprosto chyběla a od minulé epizody jsem tak nějak čekal, že tu konečně bude mít opravdu velkou roli... Ale tak do konce první série zbývá ještě jedna epizoda, tak tam se snad objeví. A možná se okolo ní něco uzavře nebo to bude souviset s něčím, o čem pak bude druhá série... No, nechám se překvapit. Slabých 5* ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nemělo hluchá místa a ocenil jsem, že nejenom v prvním, ale i ve druhém plánu měli tvůrci ty cesty časem domyšlené - třeba auta před svatyní v minulých dílech. Víc se asi nedá říct, neb bych spoileroval. Jen se tu neobjeví vražedkyně, asi bude mít velký výstup v posledním dílu. Dobrá myšlenka, že některé věci prostě napravit nelze, jen se s nimi smířit. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprostá spokojenost, šílené cesty časem, lidi běhají dokola tak rychle, že se kolikrát vidí zezadu, Patrick Spring je naprosto luxusní, ale moje otázka zní: "Kde je Bart?". To její skřehotání mi výrazně chybělo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama