Reklama

Reklama

Recenze (4)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak odvařený z toho nejsem. U některých postav se dostavuje debilní chování a řešení situací, do toho časová nelogika, no a pak ten prazvláštní sextape mezi Alanou a Margotkou. Achjo. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hon na Hannibala se rozjíždí na plno a vítězem je.... No co so budeme říkat, i kdyby se nic nestalo tak se na to prostě dobře dívá a o to přeci hlavně jde. Vizuál je prostě dokonalej a závěr je prostě něco. Hostina Hannibala s Jackem a Willem tomu opravdu dala řádně na prdel, no už to vypadalo, že si všichni tři pochutnají na Willově mozku a najednou střih a Will s Hannibalem jsou na prasečí farmě. No uvidíme jak toto vysvětlí, ale mě se to prostě líbilo. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda větší psychárna než obvykle. Jestli chcete vědět, jaký to je bejt na tripu, stačí kouknout na Hannibala. To je samozřejmě ta lepší stránka dílu. Horší už je chování postav, který přicházejí a odcházejí ze scény úplně odnikud, náhodně se setkaj úplně ve stejnej čas, nebo cestujou rychlostí světla. Někdy se mi sice při sledování Hannibala stalo, že jsem ztratila pojem o tom, kdy se děj odehrává, ale že bych se v tom ztratila jak ve sloní prdeli, to se mi teda ještě nestalo. Hodnocení: 5/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hannibal sa zotavuje zo zranení, ktoré mu spôsobil Jack Crawford. Masona Vergera nepoteší vývoj situácie a tak sa rozhodne podplatiť políciu vo Florencii, aby hľadanie Hannibala Lectera vyriešila tak, že obíde zákony a vydá ho jemu osobne. Will Graham, ktorý sa do mysle Hannibala dostal asi najbližšie zo všetkých ho nájde na vernisáži a pokúsi sa ho zabiť, v čom mu však zabráni Chloe. A tak sa Jack Crawford vyberie aj vďaka "pani Fellovej", Lecterovej psychiatričky Bedelie, hľadať Willa a Hannibala a dostaví sa v momente, keď sa Hannibal chystá servírovať Willov mozog. Avšak miesto pobytu Lectera je známe už aj Masonovým mužom. Nečakal som, že práve Will Graham bude tým, ktorý po vzore knižnej a filmovej predlohy bude mať ochutnať vlastný mozog, tipoval som skôr Jacka Crawforda. Aj vďaka skvelému záveru je táto časť jednou z najlepších v celom seriály. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama