Reklama

Reklama

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červený drak zinscenuje vlastnú smrť dôveryhodne za pomoci Reby. Potom navštívi v moteli Willa Grahama, ktorý mu ponúkne výmenou za svoj život Hannibala Lectera. Tak musí za pomoci FBI naplánovať predstieraný útek Hannibala Lectera počas eskorty do federálnej väznice. Všetko sa však zvrtne a Červenému drakovi sa podarí Hannibala oslobodiť. Ten však pokračuje v hre, ktorú začal Will Graham a tak dochádza k záverečnému zúčtovaniu tejto trojice v letnom sídle Hannibala. Odhliadnuc od faktov, že Hannibalovi Lecterovi by všetok majetok prepadol na odškodnenie jeho obetí a na útek, ktorý prekoná aj Prison Break je to viac ako obdivuhodné vyvrcholenie celej série. Mimochodom, pozrite si aj scénu po záverečných titulkoch. Famózny záver. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu - velkolepý finále, konec Hannibala. Ale že mi to trvalo dostat se až sem, tak 2 až 3 roky(?). No dala jsem si docela na čas. Každopádně musím říct, že finále skvělý, závěrečná scéna s Hannibalem a Willem, tak přesně tohle jsem chtěla sakra! Nemohlo to skončit líp - i když teda oba umřeli, ale za mě je to skvělej konec a nějak ani nechci další sérii, tohle mi přijde jako dobrý zakončení, a už bych to nechala ležet (přece jenom už je to taky 4 roky od toho konce a začínat znova..). Potitulková scéna s psycholožkou taky docela psycho, protože když už si uříznete nohu v očekávání, že zase uvidíte starýho dobrýho kámoše a pokecáte o životě nad pečínkou ze svojí vlastní nohy, a on nakonec nepřijde, no.. Nicméně společnou vraždu Hannibala s Willem jsem si velice užila, samozřejmě i těmi detailní záběry na to, jak to prováděj, mm prostě lahůdka. :D Hodnocení: 10/10 ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto dokonalé finále, divák si opravdu nemohl přát více. Závěrečný gorefest mezi Červeným drakem, Hannibalem a Willem nemohl dopadnout lépe. Akční, atmosférické, krvavé a především oku lahodící. Naprosto geniální závěr perfektního seriálu. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále drsné ako ostrie noža prinieslo očakávané krvavé jatky, ktoré si budete užívať ako nikdy predtým. Perverzne poetický epilóg fanynky je už len efektnou čerešničkou na torte. Ste nadšený záverom a zároveň je Vám ľúto, že to končí. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama