Reklama

Reklama

Dear Zindagi

  • Indie डियर ज़िन्दगी (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kaira (Alia Bhatt) je ambiciózní kameramanka, která by ráda točila filmy, ale zatím jí nabízejí jen záskoky nebo reklamy. Ještě větší potíže má v osobním životě, kde si nechce nikoho pouštět k tělu, a tak její milostné vztahy krachují jeden za druhým. Až návštěvy u psychologa Jehangira Khana (Shahrukh Khan) pomůžou Kaiře vyznat se ve vlastních emocích. (rikitiki)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (14)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Joj no čakal som viac. Pozitívne ohlasy, režisérka English Vinglish a ono je to vlastne pomerne rutinná záležitosť bez akýchkoľvek prekvapivých zvratov, alebo pamätnosti. Takýchto návratov domov som videl nespočetne veľa. Patria medzi jedny z mojich najobľúbenejších príbehov vo všeobecnosti. Ale tu skrátka nemôžem dať väčšie hodnotenie hoci Alia Bhatt je v pohode a kupodivu aj relatívne umiernený Shahrukh Khan. Na to aby som mal naozaj pocit, že to niečo znamená potreboval som väčší boom okolo kroku dopredu, a hlavne aj ten návrat do minulosti tam musí mať nejakú silu. Od neho to síce išlo k lepšiemu ale prišlo to too little too late. Všetky cheerful tváre na konci sú síce pekné, ale celá ta cesta k nim je kostrbatá a pomerne nudná. Nevadí. Ústredný song ale mega v pohode, prostredie Goi tiež a ja si idem kúpiť nejaké super kreslo :) ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Bolly, netypické Bolly, ale opravdu bezvadný záměr a skvělá myšlenka. Myslím, že film by se mohl promítat i lidem netušícím, co je Bolly. Problematika HlavoDoktorů je po celém světě na stejném bodě i přes to, že osvěta již nějakou dobu probíhá. A přitom, co si člověk všechno s sebou nese, ze svého života... Myslím, že tak dobrý terapeut jako je tady Shahrukh se hledá těžko, ale terapie má i tak velká pozitiva, jak je vidíme i ve filmu, stejně, jako je těžké je otevřít, což zde také vidíme. Za mě - prostě paráda. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som sa nevedel rozhodnúť medzi 2-3 a neskôr som mal rovnakú dilemu medzi 4 a 5. Je to opäť niečo úplne iné, viac psychológie, menej romantiky a žiaden tlak na pílu. Odpúšťam aj občasnú afektovanosť tej hlavnej divy a presladené shahrukhanstvo. Aj ja by som túžil po takom stave duše, kedy by som napísal na papier len tak... "Drahý Život, vlastne nič, iba som ťa chcel pozdraviť... Dávno sme sa nevideli." To musí byť úžasný pocit. Rovnako ako vlastniť kreslo, ktoré pod tebou zapraská iba keď niekoho miluješ a nedokážeš s tým nič urobiť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak on už i SRK se zvedá ze sedu s hlasitým heknutím? Doufám, že to měl jen v roli. Snímek je psychologické drama, dost možná bořící společenské tabu, že návštěva psychologa je důkazem vlastního šílenství. Je to i milostný příběh. Přestože jsem při účasti SRK čekala trochu jiný průběh, dívka se nakonec zamiluje do toho nejdůležitějšího, do čeho může. Atmosféra je odlehčená, přes rodinná dramata v minulosti, dává naději do budoucna. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Zhruba hodinu spolu sedí Alia a SRK v jedné místnosti, povídají si a je to příjemné. Ona řeší hluboce zakořeněný pocit viny / křivdy, on jí radí jak z toho ven. Zároveň má sám v životě problémů nasráno habaděj, což se odkrývá v náznacích, ale o to je to divácky zajímavější. Bohužel okolo je celkem nudná omáčka rodinných vztahů a (mně občas) nepochopitelných jednání. Oceňuji, že postava Alii je samostatná mladá žena s náročným povoláním a volným životním stylem. Ani psychologovy rady nejsou žádné patriarchální kecy. To je fajn. V omáčce okolo se ale vyskytuje spousta nudných až otravných postav, které narušují jinak milé (byť v jádru celkem primitivní) povídání. _____ Plný počet hvězd tentokrát spíš za snahu (, která se ale přece taky počítá, no ne?! 😊) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • O lásce a radosti ze života je i píseň k filmu, která nese název "Love You Zidagi". Byla vydána v den 51. narozenin Shah Rukha Khana (ve filmu Dr. Jehangir Khan) 2. listopadu jako dárek pro jeho fanoušky. (MJackie)

Související novinky

Reklama

Reklama