Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a tak trochu roztržitý starožitník hledá opravdovou lásku. Zn.: Nejsem němý, ale plachý! Tak by mohl znít Patrikův (Lukáš Příkazký) inzerát, kterým by sháněl seznámení. On ale zkusí jinou metodu a během jediného večera narazí hned na dvě zajímavé dívky (Kristýna Podzimková a Šárka Vaculíková). Jenže která z nich je ta pravá? Kamarádova (Václav Liška) rada přivede Patrika do svízelné situace – nechá si lásku proklouznout mezi prsty, nebo překoná svou nesmělost? Krátký film Daniela Habrdy vznikl jako absolventský projekt třetího ročníku SVOŠF v Písku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Když hrají profi herci, hned je to i na amatérských filmech znát. Zahrané je to moc dobře, kameraman je skvělý, dokáže vykouzlit z toho mála externích záběrů velmi dobrou atmosféru, slušně je natočena i scénka v kavárně. Příběh je prostinký, trochu připomíná famácká cvičení na téma "slečno, upadl vám kapesníček", a ta kolovrátková hudba se až moc snaží hrát na tu romantiku amerických romanťáren. Ale celkově je to sympatické, nehraje si to na nic víc, než chce být. Mírný nadprůměr, především díky hercům a kameře. Btw, kdepak se v Písku nachází ta příjemná kavárna, že bych tam někdy zašel? ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kvalitní školní film, který v mnoha aspektech překračuje svouje profesionální souputníky. Sympatické prostředí i postavy. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Takové milé a nezkušené (obsahem, nikoli zpracováním) dílko, herecky velmi dobře obsazené. Škoda jen, že to nemělo delší stopáž. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu hrál Jan Dvořák roli obchodníka, která z finálního střihu zcela zmizela. (Zdroj: Daniel Habrda)
  • Film získal 2. místo na festivalu ČERNÁ VĚŽ v kategorii Cena diváků a na Kladenském festivalu KLAPKA 2016 3. místo v kategorii studentských filmů. (Zdroj: Daniel Habrda)
  • Jedná se o absolventský film Daniela Habrdy na SVOŠF v Písku. (Zdroj: Daniel Habrda)

Reklama

Reklama