Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně stylová a strukturou poměrně komplexní epizoda, která kromě zajímavých postav a psychedelických scén nabízí poutavou zápletku, která se už teď stačí o notný kus dopředu. Prostě po všech stránkách povedený pilot, který snad trpí snad jen tím, jak složitý vlastně je. I když na druhou stranu – kolik seriálů se může pochlubit tím, že nutí diváka trošku k opravdu aktivnímu sledování, popř. i zopakování epizod pro větší pochopení? Potenciál a ambice jsou zde opravdu vysoko. Tady je celá recenze. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovská změna, dívat se najednou na něco, kde nevíte která bije. Chce to velkou dávku trpělivosti a chtění porozumět. Nepomůže vám přemýšlení, ani pozorné sledování děje...tady jsou scénáristi nejen napřed, ale i mimo to, na co je běžný sledovač seriálů zvyklý. Takže je to spíš o pocitu, o tom, jestli je vám David sympatický, nebo zda vás zaujala práce s kamerou, střih, hudba.... . Mě jo, takže se na další díly podívám. A to i když konec tohoto dílu trochu ujel a objevily se jak mizerné triky, tak, nezvládnutá akce. Legion o tomto ale určitě nebude, takže to klidně přehlédnu. Souvislost s X-Many zatím vypadá jen jako formální záležitost, aby tvůrci nemuseli představovat mutantí universum. Tohle je jiná liga...možná snad i jiný sport :o) ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam, kde začala Dívka ve vlaku s obrysy nespolehlivého vyprávěče, našel Legion své místo na slunci ještě mnohem extrémnějším způsobem. Pod tóny pološílené hudby spojuje obdivuhodnou imaginaci, skvělý hlavní herecký výkon a nejistotu z toho, co je vlastně pravda. Konec má předzvěst dystopie, čehož se celkem obávám. Snad však tvůrci neztratí nit a tento atmosférický zažítek jen tak nezmizí. Za mě plná palba. ()

4ct10n 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem dal šanci seriálu podle komiksu a po všech těch standardních konvenčních akčních sériích typu Arrow nebo Flash je Legion hodně jiná káva. Po prvním díle úplně nevím co si mám myslet a trošku se bojím že styl, do kterého první díl nakročil mi sedět nebude, přesto dám ještě pár dílům šanci. ()

geklon

všechny recenze uživatele

Nevim.....počkejte........ne, nevim o co tu do prdele šlo. Asi až moc prvoplánově totálně nevstřebatelné na první dobrou či zlou, každopádně dost stylové a kurevsky koukatelné. Žádná smutná podívaná jako Leftovers, žádná sebezničující WTF depka jako Mr.Robot. Legion je milá superhrdinská jednohubka zabalená v rubikově kostce. Uvidíme kam mě tenhle seriál posune, ale tohle zkouknu asi celý. 81%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama