Reklama

Reklama

Wang pai dou wang pai

  • Čína 王牌逗王牌 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Teroristická organizace ukradne inovativní vynález, Boží semínko, aby ho zneužila pro své nekalé účely. Po jejích stopách se pouští agent Interpolu Sampan (Andy Lau) a mladý miliardář a mistr bojových umění Louis (Huang Xiaoming). (LangiJ)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové béčkové nic. Skoro by se zdálo, alespoň po úvodní povedené scéně, že další film s Andym Lauem bude cool, ale on není. On se tak jenom tváří, ale akce je zde strašně málo a není nic extra. Zase jedno hezké pozlátko, které chce být vtipné, ale není, chce být akční, ale pořádné akce chybějí. Škoda. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí traileru jsem se toho dost obávala a říkala si, do čeho se to zas Andy upsal. Čekala jsem něco ve stylu From Vegas to Macau III, ale když jsem teď viděla celý film, musí říct, že to není zas až tak špatný. Jako né, že to není blbinka, která je místy (špatně) přetrikovaná, ale odsýpá to a i jsem se párkrát zasmála. Humor mi tentokrát nepřišel tak trapný jako v jiných čínských komedií. Díky obsazení, pěkné hudbě a pár povedeným a vtipným scénkám 3*. Přeloženo. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Ty kravičko jedna fialová, ten konec! Tam jim buď došly peníze nebo to tak tvůrci udělali schválně? Ten závěr má efekty horší než béčka z 90.let. Ne, tohle není hyperbola - doslova efekty ze závěrečný scény z klubu sráčů (ne, že by to bylo béčko jen poukazuji na rok vzniku), jsou o dvě úrovně lepší než závěr tady. I filmy jako Tarantula vs Turbokrokodýl mají lepší efekty. Však i spousta amatérských filmíků je na tom líp. Nicméně ne, že by na efektech zas tak záleželo... Vlastně vůbec a možná i naopak to je dobře, protože na tohle jen tak nezapomenu. :) Co jinak samotný film? Škoda mluvit - těžký průměr a šeď, ale zase abych byl fér, tak to není úplně nekoukatelné jako třeba letošní komedie od korejců Bawoonti heonteoseu. 2** ()

Reklama

Reklama