Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne si viem predstaviť, že na to, aby si divák dokonale vychutnal podobný typ príbehu ako tento, prešpekulovaný, s psychologicko-mysterióznymi a ilúziovými scénami, bola by prv potrebná znalosť knižná (keby dáka bola). Preto aj u mňa bolo už načase, a až po tretej projekcii môžem kľudne zdvihnúť o jednu hviezdičku aby som docenil tento stiesňujúci a nepokojný thriller. A čo sa mi zo začiatku absolútne nezdalo, bola réžia, teraz by som Merhigeovi kľudne doprial viac projektov. 80%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říci, že jsem čekal trošku více. Ale zápletka filmu byla docela zajimavá, první polovinu jsem čekal celkem klasický scénář, ale zhruba v polovině mi došlo, o čem to je a kdo je kdo... A druhá půlka už pro mě nebyla tak poutavá a chvílemi jsem se i nudil, což trošku kazí pocit z filmu. Nicméně, celkem se mi to líbilo a napnutý jsem byl... Howgh! ()

Reklama

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na to další z "psycho" filmů, které mám tak ráda. Jenže věčná škoda, že to bylo tak nedotažené. Mohlo to být mnohem více napínavější jak napovídala hudba, jen to lépe udělat. Ty obrázky z mysli mi evokovaly Ring. Benovi Kingsleymu ze začátku role skvěle padla, ale na konci se z něj stal jen bláznivý stařík, což se k němu už vůbec nehodilo. Zdejší hodnocení jsem téměř přesně odhadla už po skončení filmu a trefila jsem se. Chtěla bych vidět něco podobného, ale abych se z toho pořádně zapotila (a nejen to:)) strachy a napětím od začátku do konce (ale zas žádnou nechuťárnu). ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Podezření nuDa!!! Zklamal jsem! Měl jsem na večer pro mou ženu a návštěvu vybrat nějakej temnej zajímavej filmek. Díky popisku tohoto "veledíla" jsem dostal PODEZŘENÍ, že by právě toto mohlo být to pravý vořechový... Ten večer se ze mě stala opravdu jedna velká NULA! Kurevsky jsem skočil na špek panu Merhigemu a zatáhl do toho celou partu v našem obýváku. Přitom film nezačal vůbec špatně. Scénka v autě by byla u jiných filmů solidní zahřátí před něčím velkým! V tomto případě před velkou vypičenou nudou! Eckhart byl slabej jak čaj, Kingsley zase naopak silnej jak silnice a "Trinity" Mossová nedostala v podstatě žádnej prostor. No příště vybírá film někdo jinej - jebu to!... 2 hvězdy filmu dám jen skrz kebab a banány v čokoládě, který jsem u toho sežral. 40% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama