Reklama

Reklama

Love O2O

  • Čína Wei wei yi xiao hen qing cheng (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bei Wei Wei (AngelaBaby) studuje na vysoké škole, bydlí na internátě s kamarádkami a v žebříčku hráčů populární online hry je jako jediná z dívek v top 10. Nepovažuje za nutné zveřejňovat svoji skutečnou fotografii, takže o ní kolují pověsti, zda je skutečně ženou. Přesto od nejlepšího hráče ve hře obdrží nabídku manželství. Souhlasí, aniž by znala jeho identitu (manželství se v herním světě uzavírají často z čistě strategických důvodů). Jeho charakter ji však zaujme a po nějaké době přistoupí na návrh poznat se i v reálném světě. (Jirka_Šč)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dělaný od A do Z na vizuál. Krásná herečka, krásný herec, úchvatné prostředí. Na pohled všechno moc hezký, ale dějově v podstatě bez zápletky. Řekněme, že ke konci se tam něco málo stalo, ale bylo to tak rychlý, že se divákovi nedostane ani chvilky napětí. Hlavní hrdinka je na čínské poměry moc dobře napsaná, má svoji hlavu a nepůsobí, že je tam jen do počtu. Takže jsem vcelku spokojená, 3,5* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pro mě tady není v zásadě kromě vizuálu a námětu nic, co by mě vyloženě potěšilo, nebo překvapilo. Ano velice povedené efekty, grafika, souboje, idea PC hry jako velké součásti filmu jsme v Číně ještě neviděli. Navíc perfektní obsazení Angelababy a Jing Boran by určitě vytvořili moc hezký pár i v seriálu. Jenže je prostě poznat, že do krátkého filmu se celá předloha narvat nedá, je to podáno sice efektně, zkratkovitě, ale emočně mě to téměř zcela míjí. Není zde žádný prostor větší pro vykreslení charakterů, děje, nebo vztahu mezi hlavní dvojicí. Je vidět, že mistr romance Yibai Zhang, který převzal produkci, ví velmi dobře co dělá, úroveň čínských filmů roste v jistém smyslu stále vzhůru, ale zde prostě není pro mě nic památného a trvale zapamatovatelného, co bych chtěl vidět znovu. Moc hezky ošetřený produkt adaptovaný z předlohy, ale nic více. Angelababy umí fakt více jako herečka viz Rise of the Legend (2014), Crimes of Passion (2013) nebo Together (2013). Vzhledem k tomu, že je v tom, tak ji asi pěkně dlouho v ničem neuvidíme, což mě mrzí, rozhodně má potenciál stát se velkou ikonou a dokázat svůj potenciál. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k pozitivnímu hodnocení hlavní hrdinky, které napsala Lama.Lama. Velmi sympatický, samostatný a odvážně sebevědomý charakter. Holka, která je rovnocenným partnerem a kamarádkou (na místě je úvaha, jestli rozdíl v charakteru filmové a seriálové hrdinky nespočívá v tom, že je každý projekt určený pro jinou cílovou skupinu - případně, zda nešlo o "souboj" dvou rozdílných koncepcí). Přitom je zajímavé, že jsem viděl jako první seriál, líbil se mi a považuji ho za dobrý i po vidění filmu, který je velmi povedenou, příjemnou a často nenápadně do detailů propracovanou substancí děje (pohled na kapky na bundě, taška s nákupem, zabraňující nadzdvihávání sukně). Přičemž by mě zajímal názor člověka, který seriál nezná, protože podle mě jsou drobné občasné náznaky super, ale netuším, jestli člověk neznalý seriálu nebude mít v hlavě guláš (já například věděl, kdo je KO). Ok. Stručně k filmu. Děj je zcela logicky seškrtaný na ústřední dvojici, zjednodušený (dva charaktery ze seriálu spojené do jednoho ve filmu) a zminimalizovaný. Přesto vůbec nezklamal a s chutí jsem si pustil znova. Nenápadně vymazlené. Trailer (akčněji působící, než film doopravdy je): https://www.youtube.com/watch?v=jKYUKgDq1fg ■ Zajímavé je, že film a seriál vyšly téměř současně. Film 12. 8. 2016, seriál o deset dní později. ■ Měním na maximum. Film, který mám touhu vidět opakovaně, si zaslouží. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

I když vám oproti 30tidílnému seriálu může tohle připadat jako fajn jednohubka, tak opak je pravdou. Je to pořád moc dlouhý. Vlastně to trochu působí jako dlouhý seriál vmáčknutý do hodinu a půl dlouhého filmu, ale bez vyhození těch nudných pasáží. Mluvím hlavně o těch problémech, které posouvají děj, a které tu musíme řešit. Stejně jako v typickém čínském seriálu nejdřív se zabýváme romantickou linkou a když se vyřeší, tak se posuneme k profesnímu problému, který je ale šíleně nudný a je tam asi jen kvůli delší stopáži. Ani svět té hry mě moc nezajímal, byl tu potenciál, aby aspoň ta hra byla napínavá, a aby se tam odehrávali zajímavé souboje, ale ne byla to šílená nuda. Souhlasím s tím, že hlavní hrdinka byla fajn a líbil se mi její charakter. Ale herectví hlavního hrdiny se mi vůbec nelíbilo a zkrátka mi nesedl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, vcelku originálne, hoci mňa tento virtuálny svet počítačových hier akosi nikdy nebral (našťastie!). To je parádny život, zo školy utekať do internet café alebo domov, aby človek až do noci hral nejakú priblblú hru. Odhliadnuc od mojej averzie voči takémuto životnému štýlu, musím uznať, že film bol zaujímavý a rozhodne bolo na čo pozerať. Aj keď mi prišlo nanajvýš komické, že celá mestská komunita hrala na rovnakom serveri, nevediac kto je kto (tomu neverím, že by sa také niečo dalo tajiť, obzvlášť keď tým všetci tak veľmi žili). Ale OK, tá anonymita tu hrala veľkú rolu a bez nej by sa nedala postaviť žiadna poriadna zápletka. Pre ľudí, čo žijú gamerský život to bude asi parádny filmový zážitok, no pre mňa to bol len light priemer. Nenadchlo, no ani nenudilo :) ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama