Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Návrat do Země Oz

  • USA Tom & Jerry: Back to Oz (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zlá Západní čarodějnice ze země Oz byla poražena, a tak jsou Tom, Jerry a Dorotka zpátky v Kansasu! Ale ne na dlouho, protože z hlubin kouzelné říše povstal zbrusu nový ničema: skřetí král! Zajal Dobrou čarodějnici a se svou armádou pustoší zemi Oz. K převzetí moci nad Smaragdovým městem potřebuje jedinou věc: Dorotčiny červené střevíčky! Naše oblíbená dvojice kocour a myš musí spojit své síly, protože je čeká Návrat do země Oz a záchrana milované říše. Rozleťte se za pomoci čaroděje na kouzelný výlet s kocourem, myšákem, Dorotkou, Totem, Strašákem, Plecháčem a Zbabělým lvem. Smích bude střídat dobrodružství, až se na cestě ze žlutých cihel setkají se zbrusu novými nástrahami a zlomyslnými tvory, protože už nejsme v Kansasu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na tomhle snímku nic moc kouzelného nevidím. Je to jen navázání na klasický příběh, který má stejné postavy, ale do toho ještě Toma a Jerryho. Tohle mi nepřijde jako dostatečně silná přidaná hodnota. Nemluvě o tom, že jsem se prostě moc nebavil a spíš jsem trpěl. Staří Tom a Jerry byli mnohem lepší. Hlavně tedy v krátkých epizodách. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh o Dorotce a její cestě do země oZ dostává akorát bonus v podobě Toma a Jerryho. První díl jsem neviděl, ale na celém příběhu mi nic zvláštního nepřijde. Tom a Jerry se nahánějí stejně jako by se naháněli kdekoli jinde a tím pádem je úplně jedno, že jsou součástí Dorotky a celé její skupiny. Ve snímku je pak ještě plno písniček, ale všechny mají spíše průměrný charakter. Navíc původní klasický příběh jsem jako dítě miloval, ale pokračování se skřety už je trochu málo záživné. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní rozprávky "Čarodejník z krajiny Oz" (The Wonderful Wizard of Oz), ktorú v roku 1900 napísal americký spisovateľ Frank Lyman Baum, a po zhliadnutí niektorých jej filmových adaptácií som si kukol aj raritnú animovanú verziu "Tom a Jerry: Čarodejník z krajiny Oz", ktorá bola vyprodukovaná v roku 2011. Kocúr Tom a myšiak Jerry sa tak nejak votreli do tejto klasickej rozprávky a ja som len krútil hlavou, že na čo to vlastne pozerám. Dal som tomu dve hviezdičky. Všimol som si však, že Tom a Jerry sa do fantasmagorickej krajiny Oz opäť vrátili o päť rokov neskôr, v roku 2016, v snímku "Tom a Jerry: Návrat do krajiny Oz". Tak som si pozrel aj tento titul. Plynule to nadväzuje na prvú časť, a to je jediný malý plus pre toto mimoriadne nudné, úplne zbytočné pokračovanie. * ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama