Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Violoncellistu na cestách (Jean-Hugues Anglade) dá osud dohromady se dvěma popletenými sestrami (Connie Nielsen, Mia Kershner), které cestují za svou matkou (Anne Archer) do Seattlu, aby jí sdělily zprávu o smrti jejich otce (Frank Langella). Během cesty tyto dvě sestry zabijí jistého soudce (Robert Culp) a ještě několik pro violoncellistu neznámých lidí. Nakonec ho obviní z vražd a on je nucen se bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

To, co mělo potenciál být opravdu napínavým thrillerem, ve kterém nechybí vraždy, netradiční milostný trojúhelník ani sexuální napětí s příchutí incestu, se stalo jen nudnou road movie. Ano, ten snímek má své momenty, herci hrají většinou dobře a kamera je moc pěkná, jenže to bohužel na 80 minut děje nestačí. Největší hříchem tohohle filmu je, že nedokázal vytěžit možnosti, které látka nabízela. Tam někde hluboko pod tou hlušinou zbytečných dialogů je pohřbený docela dobrý film. Režisér a scenárista Gregory Marquette bohužel neměl tolik talentu, aby ho vykopal. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdičky jenom proto, že ten film měl snahu a byl o ničem ale jinak se na to dalo koukat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co z toho že tu hrají „divošky“ Connie Nielsen a Mia Kirshner, když je děj nezajímavý a nudný jak sviňa. Trocha erotiky, nějaký ten „rádoby“ mord, ale jinak jen kupa nezáživných dialogů a popojíždění z místa na místo. Jistý potenciál by se tu možná i našel, ale to by si tvůrci a především scénárista museli dostatečně pohrát s atmosférou, napětím a charakteristikami jednotlivých postav a ne jen spoléhat na kozy dánské herečky a jednu poslechovku hraní na čelo. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadské provincii Saskatchewan, a to od 7. září do 17. října 1998. (GASTON73)

Reklama

Reklama