Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk má narozeniny. Dostane dva nečekané dárky. Luďkovi je dneska patnáct. Od rána mu ale nic nevychází tak, jak by si přál. Hádka se školní láskou Jolanou, posměch věčného rivala Zounara i zrada kamaráda Hudry ho pěkně otráví. Nespravedlivý trest od učitelky pěstitelských prací je pak vrcholem nepovedeného dne. Doma ho navíc čeká rodinná oslava s dědou Václavem... (Česká televize)

(více)

Recenze (59)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moc si honíš péro, až z toho zčernáš." Až mi někdo bude chtít splnit jedno přání, tak rozhodně nechci být černoch z ghetta, kterého všichni respektují, protože já jsem černoch z ghetta, kterého všichni respektují. Vlastně nejsem. Já jsem ten, co paří v garáži na Citrony. To je jedno. V pondělí jsem se zkrátka bavil a hlavní zásluhu na tom měl právník Vláďa, protože pro tyhle arogantní hovada mám na obrazovce velké pochopení a v životě jim provětrávám koule kolenem. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

40% — No nevím, nevím, po prvním díle jsem takový celkem rozpačitý. Asi jsem od Prušinovského čekal trochu víc. A jestli tohle má být „typická česká rodina“, tak to se mi taky moc nezdá. Ale možná že jenom žiju v trochu jiné sociální bublině. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, zatím jsme se dočkali jenom toho, že v typické rasistické české rodině se změnil synek na černocha. To je teda humor! ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nepovedený pilot ... Nepochopím, proč se ČT neustále drží nefunkčních rodin a neuvěřitelně nevychovaných potomků. Musím se přiznat, že jsem se na epizodu poprvé ani nedodívala. Trapný humor, který mě dokázal rozesmát maximálně jednou, možná ani to ne ... Nakonec jsem se ale k seriálu přece jenom vrátila a epizodu shlédla znova a tentokrát celou. Každopádně ani při tomto sledování se můj názor nezměnil. ()

dogrose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatím nějak nevím. Na dvojici Kolečko - Prušinovský slyším a Nymbursko vyloženě miluju. Postrádala jsem chytrý humor, vlastně humor vůbec, místo toho se mi dostalo laciných, trapných situací (čůrání při otevřených dveřích; jadrná mluva, a to i dětí vůči rodičům; akce "kondom", apod.). Předpokládám, že půjde o řetězec přání, kdy následující přavec místo aby napravil přání předešlého, bude si sobecky přát sám. Ale potěšilo mne, že do role profesorky obsadili Janu Matiáškovou. No, uvidím, co dál, zatím jsem optimista. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem moc prudérní, ale já si dveře na záchod zavírám, aby mne tam nechodily očumovat děti (Barnevert na vás!), když někdo nechce vstávat, tak nepoužívám trapně konvičku s vodou, a i když poslouchám Tupaca, nepoužívám za každým slovem nějaký jadrný sprostý výraz. Humor jak z besídky žáků zvláštní školy. Chování všech postav mimózní - asi žiju v jiném světě. A to mám puberťáka (14letého) doma. Kolečko opět nezklamal a předkládá nám svou vizi světa, v němž já a myslím že 80 % dalších lidí nežije. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo se v Nymburce. Natáčelo se také v Lysé nad Labem v domově důchodců (zámek). (M.B)

Reklama

Reklama