Reklama

Reklama

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, naopak ! Bál sem se té délky, ale nakonec jsem se nenudil ani minutku. Prostředí blázince výborné, perfektní herecké obsazení (RASCZAK !!), povídky samozřejmě né každá byla super, ale třeba "Fólie" byla na jedničku a dost jsem se u toho i nasmál. Gore nějaké je, pár lekaček také. Finále, jaké bylo, jsem opravdu nečekal, takže palec nahoru také. Spokojenost. (Full HD, Turecký dabing, 304. hodnocení) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Psychiatria Spring Valley dostane prekvapivú návštevu, keď sa v nej objaví uznávaný odborník Dr. Marcus, ktorý chce stráviť čas s pacientami a chce získaný materiál použiť pre svoju novú knihu. Nemyslí len na zisk, ale taktiež chce pomôcť pacientom, ktorí trpia šialenými a strašidelnými nočnými morami, ktoré im komplikujú život už dlhé roky. Keď sa doktor pokúsi odhaliť ich tajomstvá, vstupuje do nebezpečných vôd a tajomných predstáv vytvorených miestnymi bláznami. - Trochu som sa obával tej prehnanej stopáže, ale tá vo výsledku nie je zlým krokom. Skôr je chybou to, že pestré poviedky s rôznymi príbehmi dostávajú menej priestoru na úkor dialógov alebo poznatkov nepríjemného a ešte aj dosť neschopne zahraného doktora. Natočené to je kvalitne a aj námety poviedok sú zaujímavé a rôznorodé. Páčilo sa mi to, že každý pacient rozpráva svoju verziu a našťastie nie sú aspoň tie poviedky prerušované pánom doktorom. Záver je pomerne predvídatelný, aj keď vo výsledku ukazuje trochu málo. Nie je to úplne najhorší počin, ale mal som pri pozeraní neustále pocit, že všetko mohlo byť s trochou snahy spracované lepšie, čo ten výsledný dojem dosť kazí. + herec z Extraterrestrial + herec z Suburban Gothic + herečka z Mirrors a 7500 + herec z Love in the Time of Monsters, Crimson Peak, Always Watching: A Marble Hornets Story a Ouija: Origin of Evil + herec z SiREN ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, hororovo mne milé prostredie a slušné rozuzlenie na záver, aj keď dosť predvídateľné. Niektoré poviedky ma bavili menej, niektoré viac (hneď prvá bola výborná a potom o tom dievčati čo si vyvraždila rodinu), no celkovo to malo dobrú, vťahujúcu atmosféru. Nenudil som sa a to je to hlavné. Lepší priemer. 65/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná, byť nijak originální antologie z blázince. Démoni, upíři, zombie, psychopati, vrazi. Michael Ironsade (Dr. Marcus) má stále charisma a dívat se na něj, jak nenuceně hraje, je prostě radost. Povídky jsou natočeny zručně, i když z hlediska gore jsou krotší. Krve dosti, ale řada mordů jde mimo kameru, a tak třeba v jednu chvíli zírá divák na úplněk doprovázený čvachtáním rýče, vráženého někam do těla (čekal jsem, jak uletí hlava, jenže do záběru se nedostala, tak možná neuletěla), a přemýšlí, jak asi to porcování vypadá. Nejvíce se mi líbila variace na Patricka Batemana a stále častěji si říkám, že z Alfie Theona Allena přeci jen něco bude. Závěr celého filmu připomněl jednu z povídek A. E. Poa. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dr. Marcus je renomovaným psychiatrom, ktorý sa rozhodol, že sa prostredníctvom novej knihy, podelí s čitateľmi o informácie z jeho posledného výskumu. Samotným obsahom majú byť rozhovory s duševne chorými pacientmi, trpiacimi rôznymi nočnými morami, vďaka ktorým skončili v útrobách psychiatrie v Spring Valley. Ako však prebieha jeden pochybný dialóg za druhým, začína si Dr. Marcus uvedomovať, že sa v liečebni nachádza pacient, ktorý skrýva temnejšie tajomstvo, než všetci ostatní ... Myslel som si, že to bude omnoho horšie. "Patient Seven" je "(ne) klasickým" poviedkovým hororom, ktorý divákovi vďaka odlišnosti nočných môr, ponúka rôzne story hororových subžánrov (napr. slasher, zombie a pod ... ). Masky boli solídne, gore keď sa objavilo nebolo najhoršie, natočené je to pomerne zručne, pričom v určitých pasážach snímok disponoval celkom dobrou atmosférou. Mne sa to páčilo - 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama