Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Decker (Dolph Lundgren) své ideály dávno ztratil a svůj poslední den na bojišti státního školství tráví dozorem nad těmi největšími výtržníky, kteří za trest zůstali po škole. Školní budova se má ale brzy stát bojištěm skutečným. Dobře organizovaná skupina zabijáků vyzbrojená zbraněmi a výbušninami vtrhne do školy v domnění, že je prázdná, a hodlá si v ní udělat základnu pro svou pečlivě naplánovanou loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

showxman odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho sem přemýšlel nad nějakým kladem tohoto filmu, bohužel marně. Prkený Lungren a ostatní neherci mě nenadchli ani v nejmenším, ba naopak. Záporácí jsou inteligentní jako kýbl písku, ale alespoň některé ty jejich hlášky v podaní českého dabingu vykouzlí úsměv na tváři. Přes to přes všechno Odpad! ()

ogy86 

všechny recenze uživatele

Člověk by podle názvu a Lundgrena v hlavní roli čekal nějakou řežbu a pořádné krveprolití. Místo toho se však film zvrhl v komedii, i když to záměrem tvůrců evidentně nebylo :-D No, mám trošku problém film ohodnotit, protože jako akční drama (kterým zřejmě podle autorů má být) by zcela propadl, na druhou stranu jsem se občas s chutí zasmál, takže do odpadu v mých očích také nepatří ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

At this school today's lesson is survival. Další ucházející Lundgrenovka nového milénia. Není to nic extra, ale pořád jsem rád, že se takové 'blbé' akční filmy ještě dělají. Tenhle je o tom, jak banda kriminálníků vtrhne do na víkend zavřené školy, aby odsud za asistence jednoho zrádce mohli zbavit policii velkého množství zabavených drog. Jenže v budově, která měla být až na strážníka přes víkend prázdná, je ještě pár žáků po škole spolu s tělocvikářem/dějepisářem - kým jiným než Lundgrenem. Takže je jasný, že ten se jen tak zabít nedá. Banda kriminálníků je ale banda pořádných amatérů co snad nikdy nestříleli protože netrefí ani hovno, takže to Dolph a děti nebudou mít zase tak těžký... Je to blbost se spoustou chyb v logice a trapných momentů, ale na druhou stranu docela zábavný film. Rozhodně to není TAK špatný. ()

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jednu hvězdu za použití technické novinky - nábojům se samovyhýbacím mechanismem, protože i kdyby jim zavázali oči, tak z pohledu pravděpodobnosti by je museli všechny postupně postřílet, ale je mi líto. Vrcholem bylo, když se nesympatické postavy skrývaly před palbou za balíky slámy. Tohle byla ultra hloupost, na které marně hledám cokoli, co by film posunulo nad těch 10%... ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička nikoliv za kvalitu, ale za úpadkovou zábavu, která ve zhuleném stavu nadchne, v střízlivém "jen" pobaví svou blbostí. Nelogišností je tolik, že by se tam dala popsat jedna A4ka, ale nejvíc jsem se bavil, když student na elektrickém vozíku hravě utekl ve školních chodbách nepřátelskému zabijákovi, který se ho snažil dohonit na motorce!!!! Jako akčnímu filmu jedna hvězdička s odřenýma ušima, jako parodii bych tomu dal plný počet. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Scenár bol napísaný už v roku 1993. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 15. júla do 12. augusta 2002 na strednej škole Sira Johna A. MacDonalda v meste Hamilton, Kanada. (m.a.t.o.)
  • Snímek byl nominován na cenu Directors Guild of Canada v kategorii nejlepší zvuk (Mark Beck, Jonas Kuhnemann a Wayne Swingle). (Terva)

Reklama

Reklama