Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cheech a Chong ve skrz na skrz bláznivé komedii! Povedená dvojice vám nabízí vrchovatou porci svého speciálně namíchaného příběhu o velkém balíku peněz a pošetilých snech o nových kytarách, slunečném ostrově a krásných ženách. Ale samozřejmě všechno nejde podle plánu. Přátelé oslavují své bohatství v nové čínské restauraci a Cheech zde potkává svou dávnou lásku Donnu (Evelyn Guerrero) a pohotově ji doprovodí do jejího noblesního bytu. Jenže tam má taky namířeno její ke všemu odhodlaný přítel Animal (Michael Masters). Mezitím Chong bezděčně vymění všechny peníze za bezcenný bankovní šek a jediný způsob, jak ho dostat zpátky je utéct do nedalekého blázince. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zachraňte velryby, střílejte tuleně." Ještě zfetovanější než první díl, možná proto chvilku trvá, než se to pořádně rozjede (závěrečných cca 20-30 minut) a je to obecně slabší než jednička. Ale potěší krátý výstup Linney Quigley. ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Film víceméně plyne bez zřetelné dějové osy, prostě se na sebe samovolně nabalují situace různé úrovně trapnosti. Kdyby se střihač víc snažil, vůbec nic by se nestalo. Koukat se skoro hodinu a půl na dvě (a více) zhulená a neustále se chlámající individua zase až taková zábava není, stejně tak na zkouřeného šéfa policie s leguáními drápy a ocasem ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

První z pouhých sedmi známějších komedií v roce 1981 a to jsem ještě čtyři už kdysi hodnotil. No a jsou to zas ti dva zhulení pitomci, člověk by nevěřil kolik pokračování tahle dementní série měla. Jede to na stejné vlně jako předchozí díly bez jakékoliv děje, problém je, že to většinou už není ani vtipný. Hrdinové fetují, shání fet, občas nějaké holky, do toho pitomí poldové z nichž jeden se díky trávě mění na ještěrku... zasmál jsem se hlavně u celé hotelové scény s nahatým Cheechem na výtahu, jinak dost o ničem. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další ze série filmů o dvou hipících, kteří nikdy nemají dost. Nijak to nevystupuje z řady, akorát Stacey Keach se od prvního dílu změnil na poldu kouřícího trávu (jedinej způsob, jak dostat dealera, je, když začneš sám hulit. jedinej způsob, jak jim pustit žilou, je zavřít jejich prdele a ukrást jejich trávu) a pak z poldu ještěrkou. Pro mě nejlepší postava tohohle filmu. Cheech a Chong jako obvykle překračují všechny meze, jde po nich policie a připletou se do každýho problému, kterej se kolem nich mihne jen náhodou. Srandy nepřibylo, ale ani neubylo a Cheech je geniální svejma kecama, zpíváním, chováním a vším (a knírem). ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama