Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (143)

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Veselé a zábavné dobrodružství určené pro ty nejmenší diváky, ale i pro některé starší typy jako jsem já, kteří se rádi vracejí do dětských let a kteří mají infantilní sklony ve své DNA. Od tohoto snímku jsem nic moc nečekal a nechal jsem se vtáhnout do poutavého děje plného mluvících zvířecích hrdinů. Napětí se dalo krájet a po mnoha záživných malých příbězích jsem zjistil, že jsem sežral balík karamelového popkornu a tři pytlíky gumových medvídků a začal jsem si říkat na co asi myslí moje krásně zbarvené rybičky v akvárku. Hlavní příběh je jednoduchý a srozumitelný pro všechny věkové kategorie, takže by ho pochopili i pacienti Jedličkova ústavu. Tady jde hlavně o to, že člověk může vypnout všechny funkce a sledovat dění filmu, aniž by při tom potřeboval používat své šedé buňky mozkové. Velké množství zvířecích postaviček se snaží předvádět nespočetně mnoho někdy až trapně vtipných skečů, ale kdyby jste se podívali na ty nejmenší z nás, jak se při tom tváří a kdyby měli šanci hodnotit tento film, tak by to hodnocení vypadalo určitě jinak. Ale, jelikož tento film hodnotí dospěláci, kteří jsou zažraní do svého nudného, trapného a depresivního světa, tak to hodnocení vypadá, tak jak vypadá. I když je hlavní postavou pes Max a jeho čerstvě narozený lidský přítel Liam, tak mně asi nejvíc zaujal hyperaktivní králíček drsňáček, který vždy hraje roli, kterou mu přidělí jeho malá přítelkyně. Ať už je to superhrdina anebo převlečená transka, vždy najde ve své roli zalíbení. To samé druhý podpříběh, který se odehrává na vidlákově přináší velké množství zajímavých zvířecích postaviček a z našeho rozmazleného městského psa Maxe se zde stává hrdinný pes s velkým P. Zde jsou pro mně velice zábavné a zajímavé hlavně dvě postavičky a to přitepleně hudrující krocan a malý, přitroublý, bílý beránek s bílým afrem na hlavě, který zdrhne od stáda do lesa. Další příběh s bílým tygrem se mi zdál o trochu slabší až na tu vsuvku, kdy se z fenky stává prvořadá kočka, což mi připomnělo mnoho příběhů z lidské říše, kdy jistá menšinová skupina není spokojená se svým pohlavím a tak si nechá přeoperovat své nadobíčko a já se ptám„Co na to říká pán Búh?"Tyto podpříběhy se nenásilně spojí a my jsme svědky napínavého vyústění samozřejmě s uspokojivým koncem. Když se člověk dívá na takovýhle příběhy, tak má hned chuť se vrátit do bezstarostných let svého dětství, kdy mlátil na pískovišti své dětské soudruhy lopatičkou po hlavě a proto taky dávám za tuto dětskou akční jízdu plnou zábavných skečů zasloužených 80%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $158,257,265Tržby Celosvetovo $429,434,163Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,330,668Tržby za predaj DVD v USA $7,250,532║ Klasický druhý diel, kde je už len minimum dobrých nápadov a hlavne zábavných heftov. Už to nemá takú trefnú údernosť a ten latovo tenký zlosyn z ruským prízvukom je mimo, nezáživný. Pripomenulo mi to vatovosť samotného filmu Mimoni. /videl v kine: 55%/ ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu jsem psal, že prvních dvacet minut bylo geniálních... tady musím konstatovat, byl geniální celý film. Všechny příběhové linky byly zajímavé, ať už vývoj Maxe na statku, napínavé sledování Gidget s míčkem nebo vyvrcholení s tygrem proti cirkusákovi a jeho vlkům. Každá postava/zvířátko má svůj charakter, potěšil Max, Duke, Gidget, pes ze statku výborně dabovaný Harrisonem Fordem a hlavně KRÁLÍK SUPERHRDINA, který je pro mě doslova definicí zábavného charakteru. Tohle zakončuje výborný soundtrack a dlouho jsem neviděl takhle dobrý animák. Za mě velké překvapení a musím dát plnou palbu. 5* ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celé zle. Neviem prečo, ale tento film nemá žiadny ucelený dej. Postavy sú rozhádzané kade tade, každá si rieši svoje veci bez súvislosti s tým, čo robia ostatní a na konci sa to nijak nepretne. Tvorcovia zjavne netušili, čo chcú povedať a tak len nadhadzujú témy, ktoré potom potichu opustia (narodenie dieťaťa do rodiny na začiatku vyzeralo že bude ťažiskovou témou, v polovici filmu sa mu už nevenuje žiadna pozornosť). Výsledok potom vyzerá ako nesúrodý zlepenec krátkych animovaných skečov bez posolstva. Keby tu boli aspoň sympatické postavy, ale bohužiaľ všetky do jednej ma buď štvali alebo mi boli úplne voľné. Jediným pozitívom tak ostáva technické spracovanie, ale aj z toho mi je nakoniec smutno, že toľko práce sa vyplytvalo na také blbosť. 3-/10 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se dojí, dojí, až je vemeno prázdné. V případě druhého dílu Tajného života mazlíčků se vydojilo co mohlo už v prvním díle, který neoslnil, ale ani neurazil. Za to dvojka je už nekonzistentní, nepropracovaná groteska rozdělená na celkem tři příběhové linky, kdy ani jedna z nich nevyniká, nebaví a rozhodně nenadchne. Nevím, jak to mají děti, sám už pár let dítě nejsem, ale já se trochu pousmál snad jen jednou a to si ještě nejsem jist, zda nebylo při reklamě. /// Viděno na Nova Cinema. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)
  • Na začátku je vidět, jak Liam ve stoje vytáhne Maxe za uši a pak s ním takto i skáče. Pak k němu ve stoje i přijde a řekne mu, že má Maxe rád. Teprve až potom učí Max s Baronem Liama chodit. (NunchakuMan)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama