Reklama

Reklama

Tyhle dny

(festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Okresní město. Mezi starými zdmi, při nočních tazích po přímořské promenádě i v okouzlení z provizorních výprav do přírody ubíhají každodenní rituály a vyčerpávají se životní očekávání čtyř dívek, jejichž přátelství se nezrodilo z prudkých vášní, společných zájmů ani z velkých ideálů. Nepojí je k sobě duševní spřízněnost, ale zvyk, náhodná nadšení, neškodné rozpory, utajované city. Pouto mezi nimi je přesto jedinečné a neopakovatelné, stejně jako pár dní cesty, kterou podniknou společně, aby jednu z nich doprovodily do Bělehradu, kde na ni čeká tajemná přítelkyně a nepravděpodobná pracovní příležitost. (Středoevropský festival italského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to vyzeralo sľubne a príbeh so štvoricou mladých dievčat mal potenciál. Ale akosi nie a nie sa to rozbehnúť, až v tom kempingu sa to konečne začalo aspoň trochu zamotávať, no napokon aj táto fáza išla akosi svojvoľne do stratena. Caterina bola strašne odporná postava, a čudujem sa tým kamarátkam, že sa nechali od nej tak komandovať. Nuž, potenciál zostal nenaplnený a zostalo to také akési nijaké. ()

Galerie (12)

Související novinky

MittelCinemaFest 2016

MittelCinemaFest 2016

01.12.2016

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XIV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2016 (1. - 5. 12. Praha, 12. - 13. 12. Brno… (více)

Reklama

Reklama