Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktora Martina Elingera navštíví jeho bývalý student Jan Říha a žádá ho o protekci v nemocnici, ale Martin jej vyhodí. Ve městečku kdosi rozšíří, že doktor Elinger má strach z krve, a vesničané si z něj začnou dělat legraci. Martin se kvůli tomu rozčílí a pohádá se s Lídou. Péťa Krása má problémy se zapojením do kolektivu. Při tělocviku se lehce zraní a Lída ho odveze na vyšetření. V noci doma se ale jeho stav prudce zhorší. Matka zavolá Lídu a ta vzbudí Martina. Ten zjistí, že chlapec má natrženou slezinu a krvácení do břicha, a přivolá záchranku. Martin a Lída jedou sanitkou s Péťou. Chlapcův stav se ale stále zhoršuje a hrozí, že cestu nepřežije. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

MrGregor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na dění na samotném konci (pořád mám Donutila za poněkud starého pro tuto roli) jde zatím o nejlepší díl seriálu. Zpracování zranění i cesty do nemocnice je dle mého názoru na - v českých seriálech nevídaně - kvalitní úrovni. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z korona homeofficobé nudy se dívám i na starší seriály. Nevím, jestli je to dobou nebo mnou, nebo televizní bídou, ale možná jsem tomuto seriálu křivdil. Tento díl mě chytil, byl napínavý, navíc šlo o dítě. Opravdu jsem jej prožíval. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elingera navštíví jeho bývalý student a nedopadne to zrovna příliš přátelsky. A celý díl se pak táhne v této linii. Druhou linku tvoří příběh mladého Péti, který spadl v tělocviku a i když to nevypadalo, bylo to fatální zranění. Ještě že je po ruce Elinger, který mu svým zásahem zachrání život. A pak už přijde na řadu scéna, ve které se Elinger ukáže jako pořádný magor. Nečekaně napínavý díl s hezkou noční Elingerovou scénou, prsatou Čvančarovou a líbajícím psem.. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama