Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irena jede skládat zkoušky na diplomovanou sestru, proto má za sebe na čas v ordinaci náhradu – mladou, ostýchavou dívku Růženku, která se snaží pacientům i doktorovi vyhovět, ale možná až příliš. Do Protějova přichází Michal, tajemný mladík, který si nechává u Martina v ordinaci ošetřit bodné zranění. Jeho vzezření a přirozený šarm poblouzní nejednu dívku v městečku, ale jeho příchod ocení zejména Antonín Brázda, který si otevřel vlastní restauraci, což se ukazuje být nad jeho síly a Michal, vyučený kuchař, by mu mohl vytrhnout trn z paty. Výsledek je ale přesně opačný a Protějov zasáhne vlna žaludečních obtíží. Všechny indicie ukazují na Antonínovu novou restauraci. Ale opravdu je to on a jeho podnik, kdo za střevní epidemii mohou? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cimrmani umí záskok určitě lepší, ale i v tomto dílu Martina jsem našel humor. Nové postavy sice moc nepřesvědčily, ale Antonínova restaurace a pointa s nákazou byla celkem vtipná, byť nereálná. Lékař musí být i dobrý psycholog, což doktor předvedl s mentolkami. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než předchozí epizoda: Ospalá dírá. Záskok nemá tak mdlou atmostféru, děj posouvá trochu někam dál a má i potřebný humor. Norbert Líchý je tady stejně geniální jako v první řad. Jsem po téhle epizodě zvědavý, jakou úroveň si udrží další díly. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky živelné Ireně se díl vrací do zajetých kolejí první série a přeci jen trochu víc baví svého diváka. Na scéně se objevuje nová postava kuchaře v podání Vojty Kotka (zatím zcela nevýrazná, až snad zbytečná postava) a nové zdravotní sestřičky v podání Marie Doležalové. Ta je aspoň vtipná svou závislostí na mamince. Také závěrečná pointa má šmrnc a vtipně zakončuje lehounce nadprůměrný díl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2015 a 2016 natočil režisér Petr Zahrádka rodinný seriál "Doktor Martin". Boli vyprodukované dve série, každá z nich obsahuje šestnásť epizód. Dej je situovaný do malebnej obce v moravsko-slezských Beskydách, kde si otvorí súkromnú ordináciu doktor Martin Elinger, ktorý tam prišiel z Prahy. Je to svojrázny medik. Dosť arogantný, poriadne ironický. Na druhej strane je to však skúsený odborník, ktorého len tak niečo nezaskočí. Druhá epizóda z druhej série sa volá "Záskok". V Protějove sa otvorila nová reštaurácia, po ktorej návšteve sa viacero zákazníkov začalo sťažovať na tráviace problémy. Zdá sa, že boli otrávení jedlom. Nakoniec však vyjde najavo, že ku nákaze došlo niekde inde. *** ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama