Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin s Lídou jsou pozváni na koncert v přírodě od Lídiny bývalé spolužačky Sylvy. Co vypadá na krásný, romantický zážitek, nabere ovšem postupně nečekané rozuzlení a Lída je rozhodnutá definitivně s Martinem skončit. Závislost Ireny na hazardních hrách dostoupí vrcholu, což jako první odhalí Martin. Hromadí se dluhy, objevují se podezřelí lichváři, zabavuje se její nezaplacený skútr a do toho všeho vznikají třenice mezi Milošem a Michalem, jejichž společným jmenovatelem je právě Irena. Tváří v tvář své závislosti je Irena postavena před nelehkou volbu, jestli si problém přiznat a nechat si pomoct, nebo strčit hlavu do písku. Lídina kamarádka Sylva přijíždí po koncertu na návštěvu do Protějova zavzpomínat na staré časy. Má však nehodu, po níž zůstává ležet neschopná pohybu. Do záchranné akce se zapojuje pomalu téměř polovina městečka v čele s Martinem, který zatím ještě netuší, že umíněné Sylvě, jež odmítá jet do nemocnice a zůstává v domácí péči u Lídy, bude brzy zachraňovat život znovu. Martin se na radu své tety snaží dokonce chvíli chovat mile a empaticky, což Lídu vyděsí. Ale události i doposud nevyřčené věci mezi Martinem a Lídou nakonec dostanou zcela jiný spád. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najskôr sa doktor nevie rozhýbať, a potom prekvapuje. Celá epizóda venovaná ich vzťahu-nevzťahu je hudobne ozvláštnená koncertom vážnej hudby, netuším, či sa niečo také praktizuje na českom vidieku. Ale účel to splnilo, vyvolalo čo malo a tak táto epizóda aj s následnými akčnými pridavkami trochu vyčnieva nad ostatné. –––– Pánové, zase na tři. Jedna... Anebo ne! –––– Martine, není přece žádný návod, jak se chovat dobře. Na to musí přijít každý sám. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si nemůžu pomoct, ale já tam nevidím ani za nehet chemie. Prostě panu Donutilovi alias doktoru Martinovi vůbec nevěřím, že tu svou vyvolenou, kvůli které je schopen se i zkusit změnit, miluje. A tak i když jsem věděla, co přijde, tak mi ta žádost o ruku přišla trapná a nechápala jsem to ANO. Prostě... ne. Jinak standardně příjemný díl. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, na který všichni čekali. Konečně se nám v dějových linkách spojilo spoustu příběhů a ještě jako nášup jsme dostali zajímavý lékařský případ. Lída pozve Martina na koncert, který sice skončí líbačkou, ale také typickou Elingerovou poznámkou, čímž Lídu tak vytočí, že jej už nechce vidět a začínající vztah ukončí. Kuchař Vojty Kotka konečně dostává svůj podíl v ději a vysvětluje se, kde přišel ke svému zranění a zaplétá se do případu sestřičky Ireny, jejíž závislost na hazardu je odhalena i se sto tisícovým dluhem. Tomáš se pohybuje tak někde mezi a i díky Kotkově kuchaři mu začíná vážnost situace docházet. Díl, ve kterém se stalo více než v předchozích čtyřech. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oooo nejdříve romantika, ale neměl by doktor promluvit... Dobře už to Lída nevydrží a vypění... Irena je závislá na hazardu... No ty vole takové procesí, když jí nesli na dveřích :)) A ten sanitář tomu nasadil korunu :P "nemůžu bez tebe žít Lído, vezmeš si mě...? - - - Ano, doktore Elingere, vezmu si tě!" hurá to byla romantika <3 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama