Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z hráčů se nečekaně zraní při sekání hřiště. Bohužel za něj neexistuje náhrada. Nový trenér Jirka Luňák má totiž k následujícímu utkání pouze deset hráčů a fotbal se hraje v jedenácti. Funkcionáři klubu se rozhodnou udělat malý lokální skauting. Přehlídka místních talentů udiví je i nás. (TV Nova)

Recenze (15)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takový pohovor by si asi přál každý :) :) Sebranka individuí (Čermák, kotletář) zaručene pobaví každého. Diskuze o Brazilcích sice časem asi zestárne (za pár let si mladší generace budou říkat, co je to vlastně za hráče, a proč metrosexuála Ronalda přirovnávají k Jardovi, ale pro nás "pamětníky" je to pořád trefa do černého). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty, že jsi terapeut? Ty nejsi ani maskot." Zapíjení rohypnolu pěti rumy odstaví Jarmila, deprese zase Jardu Kužela a tak přichází chvíle pro famózní nástup Fun Din Dunga v zápase proti Doudlevám. Fotbal je to kvalitní, znalosti fotbalových hvězd ze strany houslických (třeba ten Rumario) u mě vyvolaly záchvaty smíchu, hospodská oslava zase touhu být tam s nimi a když k tomu Visací zámek zahraje Domovnici, tak mě nenapadá, co víc bych od toho ještě mohl chtít. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trefné vystihnutie národnej letory bratského národa prostredníctvom výberu nového člena futbalového manšaftu. Alebo ako je nočná mora zraneného hráča spôsobilá stať sa oživujúcou čerstvou krvou tímu. Schopnou stopnúť únikové tendencie nového trénera. Netreba zložité dejové konštrukcie, stačí jednoduchý, no výstižný humor. ()

Zajímavosti (1)

  • Žádný ze zmíněných fotbalistů (Ronaldinho, Robinho, Romário, Rivaldo) v době natáčení seriálu nehrál za tým, který herci zmínili. V roce 2009 hrál Ronaldinho za AC Milán a nikoli za Barcelonu, Robinho za Manchester City a ne za Real Madrid, Romário již ukončil aktivní kariéru a Rivaldo působil v uzbeckém týmu PFK Bunjodkor a již nehrál za Olympiakos Pireus. (ELBobes)

Reklama

Reklama