Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při trénincích a na zápasech se začne pravidelně objevovat dívka Ilonka, kterou začnou časem fotbalisté považovat za svou skalní fanynku. Díky její přítomnosti tým Slavoje přestane bodovat, což rozčiluje celé vedení oddílu. (TV Nova)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je neuvěřitelný, pánové. Máme svou vlastní vlajkonošku. Z čehos ji zaplatil, Václave? Z fondu na balóny?" A je to skutečně fanynka nebo sociopsycholožka pracující na disertačce s názvem: Vepř a jeho úloha ve fotbale aneb příprava na posthybernační fázi? Pro mne je tento díl zajímavý "kvalifikovaným" rozborem díla Thomase Manna či naznačením rozdílu mezi zíráním a kontemplováním, ale nejvíc mě pobavil veterinář Áda, který rozumí kravám, kozám i slepicím, takže mu to s Ilonkou určitě taky půjde. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Južový diel. Alebo ak si pokladník dedinského futbalového klubu zamieňa hrací automat za bankomat. A realita mu tým nadobudne ružové farby. Či už vo vlajke klubu, alebo v nerealistických svadobných očakávaniach k dobroprajnej fanúšičke klubu. Ktorá dobre vie, ako odmeniť neoceniteľný materiál k vypracovaniu dizertačnej práci zo sociopsychológie o teplákových preborníkoch, pomaly sa dostávajúcich do nemenej ustrnosti. ()

Zajímavosti (1)

  • Při scéně, kdy se Ilona (Tatiana Dyková) přijde do hospody ptát na opravu svého notebooku, běží v televizi zápas Sparta Praha – Baník Ostrava ze sezony 2004/2005. (fabecc1222)

Reklama

Reklama