Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokladník Ludvík Hovorka je bohužel gambler. Když se za dramatických okolností zjistí, že ve forbesu v místní hospodě skončila většina peněz nejen Hovorkových, ale i klubovních, nastává čas k rázné akci. (TV Nova)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vždyť já vám nakoupím nový dresy, vymaluju kabiny, nakoupím sítě do branek, plakáty, podplatím rozhodčí." Tak to je nabídka sponzoringu, jak se patří. Boss Matějka je zkrátka velkorysý a já jsem se dost bavil při mafiánském vyhrožování, při kradení forbesu i při lynčování pokladníka. Slavoj Houslice si zkrátka zaslouží sponzora a prasečí hlava z Jatek Matějka se na jejich dresech nádherně vyjímá. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech slabých dílů zatím ten úplně nejslabší. To, co bylo dobré aspoň v těch prvních bylo, že to působilo uvěřitelně a ty postavičky měly i přes svou plochost přece jen něco do sebe - přece jen to jsou klasičtí vesničtí vidláci. Ale v tomhle díle je vidět, že se toho chopil Kohák - prostě neuvěřitelná blbost. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože byla pro celý seriál vytvořena značka piva Brigadýr, v této epizodě se v kabině Čenda Pazdera (Miloslav Štrobl) dožaduje, aby Matějka (Pavel Nečas) dával "do půllitru gambáče půllitru gambáče". (Hannzig)

Reklama

Reklama