Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jirka Luňák, kapitán a trenér Slavoje Houslice, má dceru. Lucka hraje za Spartu a Jirka je na to patřičně hrdý. Lucka tráví většinu času v Praze a domů jezdí párkrát do měsíce. Tentokrát přijede s novinkou, která fatálně změní Jirkův život. (TV Nova)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jarmil taky fetuje a na jeho výkonu to vůbec není poznat. Já jsem ho nikdy neviděl přeběhnout hřiště." Maradona jel v koksu, Pelému možná vozili houbičky přímo z pralesa a Jirka Luňák zkusil trávu. To sice moc nevyšlo, ale alespoň to byla sranda. Škoda, že si jeho dcera nechtěla vzít mě, protože já bych tu sbírku trenérských videokazet jako svatební dar určitě ocenil a spolu bychom už tu přípravu nějak modifikovali pro slávu Slavoje. ()

Zajímavosti (4)

  • Tomáš Rosický měl hrát původně sám sebe. Tři dny před natáčením však volal Rosického agent, že známý fotbalista z rodinných důvodů nemůže natáčet. Místo něj se tu tedy objeví postava Tomáše Vápeníka, kterou hrál Lukáš Příkazký. Vápeník stejně jako Rosický hraje v Anglii a v reprezentaci nosí kapitánskou pásku a dres s číslem 10. Tuto skutečnost tvůrci seriálu i přiznávají vtípkem v závěrečných titulcích, kdy je Lukáš Příkazký uveden jako "Tomáš Rosi... Vápeník". (TomasSlach)
  • Jedná se o jedinou epizodu, která má ve svém názvu jméno postavy ze seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama