Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předseda Orel a Antonie Hnátková ohlásí svatbu. Slavoj Houslice poprvé ve své historii postoupí do krajské soutěže - a to dokonce dvě kola před koncem sezony. Všichni by mohli být šťastni, ale nejsou. Zjistí se, bohužel, že existence Slavoje visí na kahánku a že ze svatby Václava a Antonie by mohl být (další) pohřeb. (TV Nova)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fandí celej Bobík." Je to tam, Slavoj postupuje do Kraje, ale má dluhy, protože boss Matějka daňově podváděl a ještě k tomu prý organizoval zločin. A taky se řeší svatba, což moc zábavné není, ale fotbalově je to takřka dokonalé. Jednak je brilantní nedokončená mise předsedy Orla v Kostomlatech, při které nezjistil výsledek soupeře, ale nejlepší je snění Luňáka a Kuželem o tom, že by mohli hrát v Cejchovicích, Drhlinách nebo dokonce Lovosárech. Protože Lovosáry, to je opravdové město. Já jim tak rozumím. ()

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizódy nastupuje Jirka Luňák (Ondřej Vetchý) na predaný zápas v drese s číslom 15, pričom v kabíne po zápase na začiatku ďalšej epizódy má dres s číslom 2. (tiradentes)
  • Jirka (Ondřej Vetchý) a Jarda (David Novotný) mluví o tom, že bývalý hráč Josef Pešice hraje za klub Lovosáry o soutěž výš, kam měl postoupit právě Slavoj Houslice. Když si zadáme název „Lovosáry“ do Google vyhledávače, první odkaz, který se nám zobrazí, je právě na Josefa Pešiceho a na jeho kariéru. (Lajty)

Reklama

Reklama