Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na policisty se obrátí bývalý učitel Kojzar z Hartmanic. Tvrdí, že se někdo vloupal do jeho vilky. Nic se mu však neztratilo, ani dveře nejsou nijak porušené. Policisté se na něj dívají skepticky - se zlodějem, který nic neukradne, se ještě nesetkali. Přesto začnou případ vyšetřovat a odhalí zvláštní spojitost mezi vloupáním do učitelovy vilky a krádeží vzácných židovských svícnů z místní synagogy, kde právě probíhala jejich výstava...

Na policisty se obrátí bývalý učitel Kojzar z Hartmanic. Tvrdí, že se někdo vloupal do jeho vilky. Nic se mu však neztratilo, ani dveře nejsou nijak porušené. Policisté se na něj dívají skepticky - se zlodějem, který nic neukradne, se ještě nesetkali. Přesto začnou případ vyšetřovat a odhalí zvláštní spojitost mezi vloupáním do učitelovy vilky a krádeží vzácných židovských svícnů z místní synagogy, kde právě probíhala jejich výstava. Jana se setká se svým bývalým manželem. Chce, aby se vrátila do Plzně. Poručík Nováček dodržuje, co slíbil Vítkovi, už nepije. Se svou ženou Kateřinou k sobě našli cestu a prožívají pěkné období. Gábina přijde za podporučíkem Vítkem, že je těhotná. Major Koutný kupuje na Srní chalupu, kterou mu dohodil hajný Konáš. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina dílu úplně o ničem, navíc hrozné přehrávání. Právě v tomto okamžiku, kdy nemají herci co pořádně hrát, vynikne výrazná televiznost a strojenost v dialozích, navíc ani střih není úplně nejlepší. V polovině se ale najde mrtvola a pak už má díl zase tradiční tempo a herci jsou opět v rolích poměrně přesvědčivý. Tentokrát zaujme i dějová podlinka těhotné přítelkyně nebo falešná průpovídka o milence v horní dolní. Zatím nejslabší díl. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož bytostně nesnáším Rázlovou, díl se mi líbil. Hláška, jak se tady krade zrovna od ní seděla, stejně jako ta nadřazenost podvodnice, která si myslela, že nad ní není a může všechno. Líto mně nebylo ani tak vraha, ale jeho matky...ale kdyby vás nebo někoho vašeho blízkého zabil podobný blázen, stejně byste ho k smrti nenáviděli...holt nejsme ti správní havloidní humanisté, ale obyčejní lidé, kteří si leckdy s obavami připustí, že tohle by se mohlo stát i mně... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé herecké obsazení nepřebije nezajímavý děj v hlavní kriminální lince. Přece jen, dnešní pachatel vraždy a jeho motivace byly trochu přitažené za vlasy. Osobní dějové linky klapou lépe, ať prší nebo je sluníčko. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Když kapitán Vinická (Soňa Norisová) telefonuje Igoru Pelčákovi (Jakub Gottwald) do Kanady, je vidět snaha o navození zdání časového rozdílu (Vinická s Koutným volají v noci a u Pelčáka je bílý den), ale je vidět, že Igor Pelčák leží ve starém nemocničním pokoji, v povlečení s modrými pruhy v České republice, či na Slovensku, nikoli ale v Kanadě. (Teimei)

Reklama

Reklama