Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clara se zkrátka nedokáže vyrovnat se ztrátou svého milovaného Bena, který zemřel před dvěma lety při autonehodě. Dokonce ani její umíněné spolubydlící Katje se nedaří vrátit své kamarádce chuť do života. Clara však i nadále posílá na Benův starý mobil tesklivé zprávy… aniž by tušila, že bylo jeho číslo nedávno přiděleno někomu jinému. Když se sportovnímu novináři Markovi začnou na displeji nového telefonu objevovat její romantické a láskyplné vzpomínky, je zmatený, ale dojatý. Poté, co se jeho vlastní milostný život ocitl v troskách, Mark cítí nutkání vyhledat tajemnou neznámou, která mu neustále píše, a požádá svého nejlepšího kamaráda Davida, aby mu pomohl... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Marze 

všechny recenze uživatele

Výrok hrdinky svému nápadníkovi "Musíš s někým chtít spát tak moc, až to bolí tam, kde se tě všude nedotkl" naznačuje pro jako polovinu lidstva je snímek určen, ale domnívám se, že i ta krásnější půlka se musí při sledování dost nudit. Pánská část publika má být zřejmě vtažena zmínkami o fotbalistech Guardiolovi (nyní trenér) a Messim (i když zde by se hodil spíš šarmér Ronaldo). Možná by třeba takový Mell Gibson i z takhle pitomého scénáře něco vytvořil, ale tahle romantická komedie sklouzává do béčkové červené knihovny. Slyšíme perly jako "tak krátce trvá láska a tak dlouho zapomínání" nebo "láska nezná ano i ne". Některé hlášky ale byly vtipné. Třeba když má jít hrdinka na operu a říká kamarádce: "Na opeře jsou samí stoletý geronti se svýma operkama" což je vtip určený pro německé nebo anglické publikum, protože jak říká akademik Komárek, v Čechách byly služky a záložní množící se jedinci běžné za Boženy Němcové a často se i množili, zatímco dnes se bohatý vědec Novák ostýchá najmout si na posluhu bangladéšský personál. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Moc nevěřím tomu, že by z Karoline Herfurth vyrostla nějaká velká evropské režisérská hvězda, ale v případě SMS pro tebe se očividně obklopila profesionálními řemeslníky, kteří s ní prostě a jednoduše natočili kvalitní romantickou komedii. Co na tom, že je celá zoufale neoriginální. Scénář sází na vtipné dialogové výměny a bez zastávky míří k nevyhnutelnému happy endu. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, předvídatelné, vtipné, sympatické, smutné, pozitivní. Takové filmy jsou potřeba. Sice trochu šokující začátek, těžký rozjezd a pár slz, přesto je vám jasné jak to dopadne. Vtipná německá komedie, která nic nevezme a naopak vám dá něco dobrého. Dobrý. Líbilo. Ráda se podívám znovu. ..aneb jak se v dnešní době seznámit.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Presne tak si predstavujem dokonalu romanticku komediu,Nemecko zabodovalo,velmi pekny,mily a vydareny film,ktory urcite potesi ludske srdce,velkym plusom boli Karoline Herfurth a Friedrich Mucke,sympaticki herci,ktorym to spolu fest pristalo,uzil som si to a tesi ma,ze to moje oci videli,nelutujem,parada...:-) ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Banální příběh, vykrádání emocí, jednoduchá zápletka a jinak hrozná nuda. Je to škoda, všechny čtyři hlavní postavy jsou sympatické a herecky jim to spolu funguje, bohužel nemůžu najít cokoliv jiného pozitivního. Přitom romantická komedie se dá natočit opravdu kvalitně, jen musí obsahovat něco víc než levnou zápletku, od které se nikam nepohneme. Výš než na úroveň zápletky fotorománu z Bravíčka se bohužel nedostaneme. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Herfurth využila román pre svoj režijný debut, pretože sa jej páčila zápletka: „Príbeh má silný emocionálny základ, ktorý je veľmi vážny a hlboký. Je vtipný aj romantický. Je tu skvelý milostný príbeh s komediálnymi prvkami, ktorý dosiahne tú správnu rovnováhu, akú som chcela dosiahnuť." (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). (Arsenal83)
  • Film vychádza z rovnomenného románu Sofie Cramer z roku 2009. (Arsenal83)

Reklama

Reklama