Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl a když tam 15 minut před koncem vtrhne Arnold, tak je vymalováno. Pořád přemýšlím, jak moc špatně na tom asi je, že se zaprodá k něčemu takovému, ale ono to bylo natolik stupidní, až to vlastně jako jednohubka na jeden večer docela zafungovalo. Samozřejmě s notnou dávkou alkoholu a bez očekávání čehokoliv je to asi trochu lepší. A slyšet v titulkách Arnolda zpívat? To je bonus minimálně za tu třetí hvězdu. :D ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem s očekáváním jako fanda Arnolda shlédl tento nový jeho počin a trochu to zhodnotím.:-) .Tak za prvé jsem od tohoto kousku neměl přehnané očekávání,ale po zhlédnutí traileru mě nejdříve trochu vadilo jaký styl si Taran Killam vybral,myslím tím natočit film jako částečné dokument,ale zase mě potěšily záběry právě s Arnoldem,protože bylo cítit,že si to opravdu užívá.Po shlédnutí jsou moje pocity takové,že styl rádoby dokumenty mi tolik nevadil a Arnold opravdu potěšil.Jeho roli jsem si užil a i když celkově neměl takový prostor tak si film celý podmanil pro sebe.Co se mi ,ale nelíbilo byl příběh ,co byl často jen rádoby vtipný..a to je u akční komedie docela mimo,když chybí často ten vtip a to hlavní akce-tak té by tam mohlo být taky více.No,takž nebýt Arnolda tak je tento film hodně podprůměrný,ale celkově hlavně za Arnolda,který to hodně táhl dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Před patnácti lety by si Arnie o podobnou látku neopřel ani kolo, jenže doba se mění a on už zdaleka není tím tahákem a končí u něho průměrné látky. Zároveň se nás při posledních dvou zastávkách (Maggie, Aftermath) snažil přesvědčit, že charakterní herectví pro něj není sprostým slovem. Nyní vsadil na komickou notu a je to jednoduše průšvih. I když on sám si zaslouží opatrný palec nahoru. Zbytek je nenápaditý guláš, který nemá pořádný příběh, atmosféru, napětí, vtip. Jednoduše téměř nic. Seznámíme se s bandou nájemných zabijáků, kteří mají políčeno právě na Arnieho, jenže nakonec je všechno úplně jinak. Výsledek je zoufalý, nezbývá, než doufat, že Arnoldův očekávaný návrat ke svým ikonickým postavám (Conan a Terminátor) nám všem pořádně spraví chuť. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tohle je smutný osud kdysi největšího akčního herce, mého dětského idolu a dříve i reklamy na americký sen. Arnolda stejně jako všechny ostatní herce dohnal věk a už zkrátka nemůže hrát role, co hrál v 80. a 90. letech. Tak občas zkouší něco vážnějšího (Maggie, Aftermath), ale jeho herecký rejstřík není takový, aby takovéto role zvládal. Poté, co si splnil sen a stal se nejslavnějším kulturistou všech dob, nejlepším akčním hercem všech dob, ve své době též nejlépe placeným a nakonec i kalifornským guvernérem přišel konec jeho mandátu a on se vrátil po 10 letech k herectví. Bohužel čas jde neúprosně dopředu a diváci už na něj tak nějak zapomněli a jeho nové akční filmy už nebyli kasovními hity. Tím pádem o něj vlivní producenti ztratili zájem a on tak nyní musí brát chtě nechtě role ve sračkách, o které (jak někdo trefně napsal) by si před 15 lety neopřel ani kolo. A to že Arnold jezdí na kole hodně. Jsem velmi zvědavý, jak dopadne nový Terminator, do kterého bude opět mluvit James Cameron. Já doufám, že dobře. Pokud ne, je s Arnoldovou kariérou bohužel definitivní ámen. Ale stejně si borec Árný. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama