Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Johnson


Pilot (E01)

(epizoda)
Trailer

Obsahy(1)

Slávny akčný hrdina Jean-Claude Van Damme sa vracia z hereckého dôchodku, aby oživil svoje druhé "ja", tajného agenta Van Johnsona. Tentoraz sa nebude musieť vysporiadať iba so zločincami, ale aj s citmi k svojej bývalej priateľke, ktorú stále miluje. (m.a.t.o.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Z původní myšlenky seriálu se nakonec vyklubal kraťas, který produkoval mimo jiné Ridley Scott a jeden z bratrů Zuckerů, který má na svědomí třeba Bláznivou střelu. A přiznám se, že pět hvězd této půlhodině jedinečnosti nedávám jenom proto, že podobnou myšlenku jsem zažil už jednou u filmu JCVD, který si těch pět hvězd zaslouží už jenom proto, že s tím ponížením JCVD přišel jako první. Píšu ponížení, ale ono to tak vlastně není. Spíše je to o sebeironii a sebereflexy a to já vždycky hrozně moc cením. Až mě překvapuje, jak je možné, že vážné filmy, ve kterých JCVD hraje sám sebe, vypadají tak dokonale. Technicky, herecky, vizuálně...tady je to vysloveně paráda a uznávám, že místy jsem břinkal hřebíky blahem. Tak vtipná tahle půl hodina byla! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo patří to mezi kousky ve kterých si Žán nebojí ze sebe udělat prdel a navíc při tom použít své typické trademarky a potěšit své skalní fanoušky, mezi které sice já osobně nepatřím, ale v téhle poloze proti němu nic nenamítám. Už ta jeho úvodní řeč mě celkem dostala. Je fakt, že zápletka nic moc spíš taková omáčka, ale dobrý hlášky a JCVD se pak i v akci předvede. Po pilotu to vidím na solidní nadprůměr, uvidíme jak dál...60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Skončil som. Ale naozaj. Nie ako Nicolas Cage.“ Bavilo ma to viac, ako preceňované JCVD, ale mám podozrenie, že ak by to trvalo rovnako, bolo by to rovnaké zlé. Ale na ploche skromnej polhodinky to až tak nebije do očí, Van Damme je znesiteľný, cítiť produkciu Ridleyho Scotta (ruku na srdce, napadlo vám niekedy, že tí dvaja raz budú spolupracovať?) a miestami je to dokonca vtipné a rozkošné (Filip, Val Kilmer, Timecop). Samotná zápletka o legende akčných filmov, ktorá sa po dlhej prestávke vracia pred kamery, ale v skutočnosti je nakrúcanie len krycím manévrom pre špionážnu akciu, je dosť strašná, ale ako vravím – je to také krátke, že to príliš nevadí. No ako sitkom by som si to teoreticky vedel predstaviť. Len neviem, či by som to aj pozeral :-))) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení napovídalo, že se bude jednat o parádní satyru, ale jedno rýpnutí do Nika Cage dobrý film ještě nedělá. Moc zdejšímu nadšení nerozumím. Na druhou stranu JCVD natočil v poslední době děsné koniny. A taky je hodně zvláštní jak vypadají po stránce technické mistrovy filmy a jak dokonale vypadá tenhle kraťas.55% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netuším, či z toho bude aj seriál, alebo zostane len pri tomto polhodinovom pilote, ale som normálne šokovaný, ako ma to nadchlo. Nielen, že Jean-Claude Van Damme je tu po všetkých stránkach v najlepšej forme za dlhú dobu, ale okrem zaujímavej zápletky, atraktívneho vizuálu a slušných vedľajších postáv ponúka aj výborný humor a parádnu akciu. Všetky tie chvaty v záverečnej bitke som si pri Van Dammovi užíval, ako už dávno nie. A k tomu všetky tie filmové odkazy a výborné dialógy. Takže som jednoznačne za celý seriál, keďže ako Van Dammov fanúšik tu nemám absolútne čo vytknúť. 85% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama