Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta má těžké období. Brouček se jí dvoří. Jenže kdo by chtěl chodit s někým, kdo vypadá jako Hitler? Věra Broučkovi poradí, aby se zbavil kníru. Ten znejistí a otáže se matky, co by řekla na to, kdyby se oholil. Broučková z toho okamžitě vycítí ženskou a naběhne za Martou, aby jí vyhlásila válku. Marta boj přijímá. Jak to dopadne, jestli Brouček Martu získá a kdo zahyne šípem vystřeleným Věrou, uvidíme v posledním dílu druhé řady. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Marta musí pochopit, že knír je krásný." Tuctově česky hezká Marta to nemusí pochopit, i když ten rozdíl mezi jejím a Broučkovým sněním byl vynikající. Také souboj s paní Broučkovou se mi líbil a samozřejmě Charlie Brouček Chaplin zaválel, ale já jsem byl na závěr ochoten přijmout větší porci zábavy. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm poslední díl, škoda bylo to fajné... "nikdy nebudu chodit s chlapem co ve 40 bydlí s matkou a vypadá jako Hitler.." :))) "máte společné zájmy - - slevy" :P Ta akční scéna s ninjou alá Věra opravdu stála za to..!  Hurá tak René a Marta spolu na rande... Tomu říkám happy end ;) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt natahovaného vyústění byl bych naplno zasažen tou smrští Adolfů, Chaplinl, Terminátorů a Conanů. Svádějící Bára Poláková! Úžasný Pavel Liška! No ale bezkonkurenční Reného matka Marie Ludvíková. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama